Μετατροπή του Κλειστού Γυμναστηρίου Καστοριάς, σε… «κλειστό κολυμβητήριο» - OlaDeka

Μετατροπή του Κλειστού Γυμναστηρίου Καστοριάς, σε… «κλειστό κολυμβητήριο»

Σε συνέντευξη που παραχώρησε, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Μπάσκετ Καστοριάς, Μάκης Δίτσιος, σχετικά με το Κλειστό Γυμναστήριο Καστοριάς, εξαπέλυσε σφοδρές κατηγορίες, για έλλειψη «πολιτικής βούλησης» ιδιαίτερα από την Δημοτική Αρχή του Δήμου Καστοριάς.

Να σημειωθεί, πως το Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης, κατασκευάστηκε τη δεκαετία ’80 και από τότε, σύμφωνα με τις δηλώσεις του κ. Δίτσιου, δεν συντηρήθηκε, δεν ανακατασκευάσθηκε και το χειρότερο, δεν ενδιαφέρεται κανείς για τις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Πρόκειται για το Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης» ονομασία προς τιμήν του Καστοριανού αστέρα του Ελληνικού μπάσκετ. Ένα γήπεδο που ο Καλλιθιώτης Δημήτρης Διαμαντίδης, ξεκινούσε το όνειρο ζωής!

Δυστυχώς όμως σήμερα, μετά την απόλυτη αδιαφορία, όλων των αρμοδίων και ιδιαιτέρως του οικείου Δήμου Καστοριάς, όχι μόνον οι αθλητικές εγκαταστάσεις στερούνται άδειας λειτουργίας, με το φόβο να μη δύναται να φιλοξενεί πλέον αγώνες πρωταθλήματος, αλλά σε κάθε νεροποντή το Κλειστό Γυμναστήριο, μετατρέπεται σε… «κλειστό κολυμβητήριο» αφού το νερό που εισέρχεται στους εσωτερικούς χώρους, είναι πολύ περισσότερο από εκείνο που εκρέει εξωτερικά, όπως επισημαίνει ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Μπάσκετ Καστοριάς, Μάκης Δίτσιος.

Μάλιστα, ο κ. Δίτσιος υποστήριξε πως ενώ έχει κατατεθεί συγκεκριμένη πρόταση στον Δήμο Καστοριάς για τη δημιουργία νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, υπήρξε αδιαφορία από πλευράς της Δημοτικής Αρχής Ανέστη Αγγελή. «Προφανώς τα θέλουν έτοιμα, να τρέξουμε εμείς για λογαριασμό τους» αναφέρει. Αποτέλεσμα όλων αυτών πλέον είναι να απασχολεί πολύ σοβαρά τον Αθλητικό Σύλλογο Μπάσκετ Καστοριάς, να μεταφέρει την «έδρα» του σε γειτονική πόλη, όμορου Δήμου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, εκείνου του Άργους Ορεστικού…

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria