Μένεα Πολύδωρα κατά ΝΔ: Μήπως θέλουν και να με σκοτώσουν; - OlaDeka

Μένεα Πολύδωρα κατά ΝΔ: Μήπως θέλουν και να με σκοτώσουν;

«Στεναχωρήθηκα πολύ. Με είχε διαγράψει ο κ. Σαμαράς. Τι θέλουν; Να με εξορίσουν από την Ελλάδα; Μήπως να με σκοτώσουν δια φυσικού θανάτου;», σχολίασε ο κ. Πολύδωρας για την ανακοίνωση της ΝΔ ότι δεν πληροί τις προϋποθέσεις για το Συμβούλιο.

Οι περισσότεροι βουλευτές του κόμματος και ο πολύς κόσμος που ψηφίζει ΝΔ είναι μαζί μου, τόνισε ο υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του ΕΣΡ μιλώντας στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Αναφερόμενος στη Νέα Δημοκρατία είπε: «Αυτοί κάνουν τακτικισμούς για να ρίξουν την κυβέρνηση. Η ηγετική ομάδα της ΝΔ με συκοφαντεί και με χτυπά. Ενδεχομένως δεν με θέλει γιατί δεν είμαι φίλος του Χριστοφοράκου».

Η πρόταση που μου έκανε ο πρωθυπουργός με τιμά, τόνισε ο Β. Πολύδωρας. «Όταν με κάλεσε στο τηλέφωνο ο Αλ. Τσίπρας μου ανακοίνωσε την επιλογή του και μου είπε ότι έχω πολιτικούς φίλους αλλά και εχθρούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρώην πρόεδρος της Βουλής.

Εγώ δεν κόπτομαι για την υποψηφιότητα. Με ενέπνευσε το έργο του ειρηνοποιού, επεσήμανε ο κ. Πολύδωρας και ξεκαθάρισε ότι:

«Δέχθηκα την πρόσκληση με την ελπίδα ότι μπορώ να φέρω αποτέλεσμα, να εξομαλύνω την κατάσταση με την δικαιοσύνη. Είμαι μαχητής και δεν φοβάμαι τα ρίσκα».

Ο πρώην υπουργός ευχαρίστησε τον Π. Καμμένο για τη δημόσια στήριξη στην υποψηφιότητά του και εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση κατά του Αντώνη Σαμαρά τον οποίο χαρακτήρισε «Σατράπη αφέντη», που τον διέγραψε από το κόμμα.

«Δεν κάνω εκβιασμούς. Είμαι πάντα έτοιμος να διευκολύνω εκείνον που με πρότεινε για το ΕΣΡ. Ωστόσο είμαι σαμουράι. Δεν θα εγκαταλείψω τη μάχη», σημείωσε ο πρώην υπουργός, υπογραμμίζοντας ότι δεν είναι διαπλεκόμενος.

Τα διευθυντήρια των Βρυξελλών και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου δεν αστειεύονται, τόνισε.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria