Κορησιώτες: Να ξεκαθαρίσει ο δήμαρχος τα περί μνημονίου και τις δηλώσεις Σιστοβάρη - OlaDeka

Κορησιώτες: Να ξεκαθαρίσει ο δήμαρχος τα περί μνημονίου και τις δηλώσεις Σιστοβάρη

ΣΙΣΤΟΒΑΡΗ: ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΕΙ Η ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΕΨΕΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΧΩΡΙΑ!!! ΠΙΟ ΕΜΠΡΗΣΤΙΚΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Ολοκληρώθηκε μια ακόμη πετυχημένη λαϊκή συνέλευση, με σφοδρές συγκρούσεις και μεγάλες αποκαλύψεις, κατοίκων από ολόκληρο των Δ. Αγίων Αναργύρων στην Κορησό.

1,5 εκατομμύριο κοστολογούνται περίπου οι νέες προτάσεις που πρέπει να συμπεριλάβει το δημοτικό συμβούλιο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ σε νέα απόφαση αλλιώς οι περιοχές που διαμαρτύρονται έχουν αποφασίσει να μην επιτρέψουν την διέλευση του αγωγού TAP από τις περιοχές τους.

Όλα θα εξαρτηθούν από τη σημερινή στάση των δημοτικών συμβούλων και του ίδιου του δημάρχου Καστοριάς στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο. Αν μερικοί συνεχίσουν να μιλούν για …παραπληροφορημένους πολίτες ενώ οι ίδιοι διαψεύδουν και μετά δηλώνουν άγνοια ύπαρξης μνημονίου και συμφωνίας που είχε προηγηθεί χωρίς να μεριμνήσουν για την εξουσιοδότηση από τοπικά συμβούλια και αποφάσεις δημοτικού συμβουλίου, τότε είναι σαν να αποζητούν τη ξεκάθαρη δημιουργία casus belli με τις τοπικές κοινωνίες.

Οι συντονιστικές επιτροπές Κλεισούρας και Καστοριάς έχουν στείλει το μήνυμα τους και είναι ξεκάθαρο: ΔΙΟΡΘΩΣΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ. ΠΑΡΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΟΝ TAP. ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΤΑΙΡΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με το λεγόμενο μνημόνιο ή επιχειρησιακό σχέδιο στο οποίο έχουν συνηγορήσει όλοι οι δήμαρχοι της Δυτικής Μακεδονίας και χθες διέψευσε ότι υφίσταται ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος παραβρέθηκε στην Κορησό. Πρόκειται για ένα πολύ σοβαρό θέμα για το οποίο ο κ. δήμαρχος πρέπει να ξεκαθαρίσει τη θέση του.

Επίσης μεγάλες αντιδράσεις και εκνευρισμό έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις της κας Σιστοβάρη η οποία ανέφερε σε συνέντευξη της πως τα ποσά θα τα πάρει η πόλη της Καστοριάς και ότι περισέψει θα μοιραστεί στα χωριά!

Δείτε τα επίχαχα σημεία από το 49:30 στο video όλης της συνέλευσης χθες στην Κορησό:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria