ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ - ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ TAP - OlaDeka

ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ – ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ TAP

Άμεσες οι κινήσεις, αλλιώς..» είναι η απόφαση – VIDEO

Την απόφαση της ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ την φέρνει στο Δημαρχείο ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΟΜΟΥ ο οποίος ζητά και αυτός άμεσα από τον δήμο αλλαγή της απόφασης του – ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ( VIDEO )

Η »εντολή» των κατοίκων της ΚΛΕΙΣΟΥΡΑΣ που υπογράφουν και το σχετικό αίτημα για την κατασκευή του αγωγού TAP στην περιοχής τους προς τον δήμο είναι, άμεσα μια νέα απόφαση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς μέσα από την οποία θα φαίνονται καθαρά τα αιτήματα της περιοχής, δηλ. χρειάζεται μια επικαιροποίηση της απόφασης της 29ης ΜΑΡΤΙΟΥ αλλά παράλληλα πρέπει ο δήμαρχος Καστοριάς να στείλει άμεσα στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας και στον TAP την νέα πρόταση που σίγουρα αλλάζει τους προϋπολογισμούς και τα έργα της γνωστής λίστας έργων που κυκλοφορεί τις τελευταίες 3 βδομάδες.

Δυσκολεύουν αρκετά όλα τα ζητήματα διότι πρέπει ο δήμος και η περιφέρεια να συνεννοηθούν και να αλλάξουν αποφάσεις και δεσμεύσεις εφόσον θέλουν φυσικά να συμπεριλάβουν την νέα πρόταση της Κλεισούρας και τα νέα έργα που θα φέρει η πρόταση από τον π. Δήμο Αγίων Αναργύρων.

Αν δεν γίνουν οι παραπάνω αλλαγές τότε θα έχουμε πολύ σοβαρές αρνητικές εξελίξεις για την πορεία του συγκεκριμένου έργου όπως δηλώνουν κάτοικοι σύμβουλοι και φορείς.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria