ΕΠΣ Καστοριάς: 4η αγωνιστική με ρεκόρ τερμάτων (αποτελέσματα – βαθμολογία) - OlaDeka

ΕΠΣ Καστοριάς: 4η αγωνιστική με ρεκόρ τερμάτων (αποτελέσματα – βαθμολογία)

ΗΤΤΑ-ΣΟΚ ΤΟΥ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ (3-2) ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣΟΠΟΤΑΜΙΑΣ!!!

Η κυριαρχία των φιλοξενούμενων στα περισσότερα γήπεδα και το ρεκόρ τερμάτων (37)!!! ήταν στα αξιοσημείωτα της 4ης αγωνιστικής ημέρας, στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.

Η κατάσταση στην κορυφή παρέμεινε αμετάβλητη, αφού οι τρεις πρωτοπόροι συνέχισαν με νίκες , διατηρώντας το απόλυτο (4 στα 4) και εξακολουθούν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

‘’Καταιγίδα’’ η ‘’Αστραπή’’ Μεσοποταμίας, πέρασε ‘’αέρα’’ από το γήπεδο της Κολοκυνθούς, συντρίβοντας τον τοπικό Κρόνο με το εμφατικό σκορ 0-7, ενώ είναι η μοναδική ομάδα του πρωταθλήματος, που, μέχρι σήμερα, δεν είδε την εστία της να παραβιάζεται (22 υπέρ-0 κατά).

Ανεβάζοντας… στροφές στην επανάληψη η Καστοριά, επικράτησε εύκολα στο τοπικό ντέρμπι επί του ΑΟ Κάστωρ με το ευρύ σκορ 6-0, ενώ εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη, με το επιβλητικό σκορ 1-8, σημείωσε ο ‘’Μέγας Αλέξανδρος’’ Καλλιθέας στην Κορησό, επί της τοπικής ‘’Δόξας’’.

‘’Άρωμα’’ Αγγλίας, με απίστευτη εξέλιξη, είχε το ματς Νταηλάκη-‘’Ομόνοια’’ Βογατσικού, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3. Οι φιλοξενούμενοι , αξίζει να σημειωθεί, ότι αν και βρέθηκαν να χάνουν με 3-0 στο α’ ημίχρονο, δεν εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους κι έχοντας μεγάλα ψυχικά αποθέματα, κατάφεραν στην επανάληψη να φέρουν το ματς στα.. ίσα, πετυχαίνοντας , μάλιστα, το γκολ της ισοφάρισης στο 90’+4, σε ένα παιχνίδι με αρκετά νεύρα, ένταση και μικροεπεισόδια στις κερκίδες….

Ισόπαλο με σκορ 1-1 έληξε και το El Clasico του Δήμου Μακεδνών, ανάμεσα στον ‘’Γράμμο’’ Μαυροχωρίου και τον ‘’Ηρακλή’’ Πολυκάρπης, με τους γηπεδούχους να παραμένουν χωρίς νίκη για 4η αγωνιστική.

Το πρώτο’’ τρίποντο ‘’εκτός έδρας πανηγύρισε η ‘’Δόξα’’ Αμπελοκήπων επικρατώντας στο γήπεδο των Μανιάκων της ΑΕ Γραμμοχωρίων με σκορ 0-2.

Ιστορική νίκη σημείωσαν οι νεοφώτιστες στην κατηγορία ‘’Ελπίδες’’ Μεσοποταμίας, οι οποίες αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ στην αναμέτρησή τους με τον Παναργειακό (0-1 και 1-2), κατάφεραν να κάνουν τη μεγάλη ανατροπή, σημειώνοντας το νικητήριο τέρμα τους στο 90’+2!!!

 

Τα αποτελέσματα :

ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ   ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 3 3
ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ   ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 1 8
ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ   ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 0 2
ΚΡΟΝΟΣ   ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 0 7
ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ   ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 3 2
ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ   ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 1 1
ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ   ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 6 0

 

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α Ο Μ Α Δ Ε Σ ΤΕΡΜΑΤΑ Β
1 ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 22 0 12
2 ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ 23 2 12
3 ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ 20 2 12
4 ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ 9 4 8
5 ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ 8 5 8
6 ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ 9 8 7
7 ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 7 11 6
8 ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ 4 4 4
9 ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ 5 14 4
10 ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ 6 13 3
11 ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ 4 10 2
12 ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ 3 14 1
13 ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ 2 18 0
14 ΚΡΟΝΟΣ 2 19 0

 

EΠΟΜΕΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

ΟΜΟΝΟΙΑ ΒΟΓΑΤΣΙΚΟΥ   ΜΕΓ. ΑΛΕΞ. ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ   ΑΣ ΝΤΑΗΛΑΚΗ
ΑΣΤΡΑΠΗ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ   ΔΟΞΑ ΚΟΡΗΣΟΥ
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ   ΑΕ ΓΡΑΜΜΟΧΩΡΙΩΝ
ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ   ΚΡΟΝΟΣ
ΑΟ ΚΑΣΤΩΡ   ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΕΣ/ΜΙΑΣ
ΑΓΣΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑ   ΓΡΑΜΜΟΣ ΜΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria