Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Ετήσια Γενική Συνέλευση (AGM) της IFF - Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Θόδωρος Καρυπίδης - OlaDeka

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα η Ετήσια Γενική Συνέλευση (AGM) της IFF – Την εκδήλωση θα ανοίξει ο Θόδωρος Καρυπίδης

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΝΑΚΑ

Στην Αθήνα αποφάσισε να πραγματοποιήσει την Ετήσια Γενική Συνέλευση της, η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας στις 21 Οκτωβρίου και σε αυτό συνετέλεσε αποφασιστικά ο πρόεδρος της IFF κ. Γιάννης Μανάκας.

Η γούνα ως γνωστόν αντιπροσωπεύεται με πάνω από 40 χώρες του κόσμου και είναι ένας εμπορικός τομέας 30 δισεκατομυρίων δολαρίων.

Στην συνάντηση θα παραβρεθούν πάνω από 100 σύνεδροι από όλο τον κόσμο οι οποίοι εκπροσωπούν φάρμες, βυρσοδεψεία, εργοστάσια παραγωγής, σχεδιαστές και εμπόρους λιανικής.

Πρόκειται για αυστηρά «κλειστή» εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας στις 21 Οκτωβρίου και θα ανοίξει ως τιμώμενο πρόσωπο, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Θόδωρος Καρυπίδης ο οποίος θα είναι και ο μοναδικός εκπρόσωπος από τον ευρύτερο χώρο της Ελληνικής πολιτικής και θα απευθύνει χαιρετισμό.

Το προηγούμενο απόγευμα (20η Οκτωβρίου), στο δείπνο του συμβουλίου, θα απονεμηθούν βραβεία για Lifetime Achievement, Fur Future και Member of the Year.

Θα υπάρξει πλήρες πρόγραμμα με ομιλητές, παράλληλες συνεδριάσεις και ανακοινώσεις.

Μεταξύ των άλλων events, συμπεριλαμβάνεται και μία συνάντηση του Executive Board της IFF, του αμερικανικού board της IFF, της ομάδας Sustainable Use and Ecosystems Management και διάφορα άλλα side-meetings.

Στους ομιλητές συμπεριλαμβάνεται ειδικός έρευνας και ασφάλειας (με ομιλία στα animal rights), τον πρόεδρο της Swakara Board of Namibia ο οποίος θα μιλήσει για την συνεργασία τους με την κυβέρνηση, ένας ισραηλινός lobbyist με ομιλία που αφορά στις προσπάθειες αντιμετώπισης της απαγόρευσης της γούνας εκεί και πως μπορούν τα μέλη της IFF να βοηθήσουν, νέες πληροφορίες απο το US Hollywood project και ανακοινώσεις και απο τις 4 περιοχές της IFF.

Στην 21η Οκτωβρίου μετά το συμβούλιο, θα υπάρχει μια σειρά από μικρά workshops για να απαντηθούν λεπτομερείς ερωτήσεις με έναν αναλυτικό τρόπο και να δοθεί στα μέλη η ευκαιρία να συζητήσουν επίκαιρα θέματα με την ομάδα της IFF.

Πέτρος Σμιξιώτης

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria