Αδαμόπουλος, Αγγελής και Γκέτσιος συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Γιώργο Μπαλάφα - OlaDeka

Αδαμόπουλος, Αγγελής και Γκέτσιος συναντήθηκαν με τον Υφυπουργό Εσωτερικών, Γιώργο Μπαλάφα

Ο Υφυπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Γιάννης Μπαλάφας συναντήθηκε την Κυριακή 02 Οκτωβρίου 2016 με τον Αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς Σωτήρη Αδαμόπουλο,

τον Δήμαρχο Καστοριάς Ανέστη Αγγελή, τον Δήμαρχο Νεστορίου Πασχάλη Γκέτσιο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους Ορεστικού Αλέξανδρο Καράτζιο, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς, στο πλαίσιο περιοδείας που πραγματοποιεί ο υφυπουργός στην περιοχή. Παρόντες στη συνάντηση ήταν η Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ν. Καστοριάς Ολυμπία Τελιγιορίδου και ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς Περικλής Ζαγάρας.

Ο Υφυπουργός είχε μια εποικοδομητική συζήτηση με τους τοπικούς άρχοντες, κατά την διάρκεια της οποίας τέθηκαν υπ’ όψιν του μια σειρά από τρέχοντα οικονομικά και θεσμικά ζητήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς, κυριότερα εκ των οποίων ήταν τα προβλήματα που προκάλεσε η τελευταία έντονη βροχόπτωση στην περιοχή, θέματα αποζημιώσεων, έλλειψης και διαχείρισης προσωπικού καθώς και χρηματοδότησης των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ο κ. Μπαλάφας άκουσε με προσοχή όλα τα προβλήματα εκφράζοντας την πρόθεση του να συμβάλει άμεσα και αποφασιστικά στην αντιμετώπισή τους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria