Το πρόστιμο της περιφέρειας αρνούνται να το πληρώσουν - Τους δημότες όμως τους βομβαρδίζουν ανάλγητα με κλήσεις από το 2012 - OlaDeka

Το πρόστιμο της περιφέρειας αρνούνται να το πληρώσουν – Τους δημότες όμως τους βομβαρδίζουν ανάλγητα με κλήσεις από το 2012

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Δεν πέρασαν πολλές μέρες από τη δήλωση αντιδημάρχου του δήμου Καστοριάς με την οποία αρνείται στην ουσία την πληρωμή του προστίμου για την παράνομη ρίψη άμμου στην «πλαζ». Αυτό όμως συμβαίνει την ίδια στιγμή που η σημερινή δημοτική αρχή προφασιζόμενη το γράμμα του νόμου (στου οποίου το όνομα γίνονται τεράστια εγκλήματα στις εποχές που διανύουμε από κάθε κρατιστή και υπάλληλο που χαίρεται απ ότι φαίνεται να είναι μνημονιακό εργαλείο) σοφίστηκε και χωρίς πολύ βάσανο βομβαρδίζει του δημότες του δήμου Καστοριάς με κλήσεις της (κατά πολλές χρονικές στιγμές αμφιλεγόμενης) δημοτικής αστυνομίας!

Από τη μια οι εκπρόσωποι του δήμου «τσαμπουκαλεύονται» παρανομώντας δις (μία φορά κατά την τέλεση της παρανομίας και άλλη μία αφού τους επιβληθεί πρόστιμο, δηλώνοντας ότι αυτό δεν πρόκειται να πληρωθεί), ενώ από την άλλη στήνουν με σαδισμό στα τρία μέτρα τους δημότες, με αποστολή κλήσεων για παραβάσεις παράνομου παρκαρίσματος που έγιναν το 2012, μέσα στο κολαστήριο που έχει δημιουργήσει η παγκόσμια, η Ελληνική και η τοπική κρίση του κυριότερου επαγγέλματος της περιοχής, δηλαδή της γούνας.

Τη στιγμή που η ανεργία έχει σπάσει κάθε ρεκόρ! Τη στιγμή που πολλοί υποκριτές κόρακες παρουσιάζουν σπουδή, για προγράμματα ανεργίας και αντιμετώπισης της οικονομικής ανέχειας που έχει πλήξει τους Καστοριανούς. Ακόμη και η κεντρική κυβέρνηση, δύο τουλάχιστον φορές το χρόνο επιστρέφει πινακίδες και διπλώματα και αυτοί οι φαρισαίοι ξεθάβουν κλήσεις που κόπηκαν πριν από πολλά χρόνια κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες και τις μετατρέπουν σε σφαίρες εναντίον των δοκιμαζόμενων βιοπαλαιστών.

Και για να χουμε καλό ερώτημα: Ποιος μου λέει εμένα ότι όντως έχω παρανομήσει και ότι όντως έχω παρκάρει παράνομα; Ποιος μου λέει εμένα ότι δεν έχει κάνει λάθος (στην καλύτερη των περιπτώσεων) ο «εκτελεστής» υπάλληλος; Αφού δεν έχω παραλάβει κλήση στα χέρια μου την ώρα της παράβασης πως πιστοποιείται ότι το όργανο λέει το σωστό και την αλήθεια; Ο θεός είναι; Ο πάπας; Έχει το αλάθητο; Τι διαφορά θα είχει αν η κλήση ήταν αυθαίρετη και εκτελεσμένη επί τούτου δίχως παράβαση του ιδιοκτήτη του οχήματος από εκείνη που αντιστοιχεί σε πραγματικό παραβάτη; Ποιο είναι το αποδεικτικό της τίμιας και πραγματικής κρίσης του οργάνου και του συστήματος γενικότερα; Με αυτόν τον τρόπο ο κάθε δήμος μπορεί να στήσει μια βιομηχανία αποστολής ετεροχρονισμένων κλήσεων χωρίς να υπάρχει αντικειμενικό αντίκρυσμα. Γράφω τώρα όσα αυτοκίνητα βλέπω στο δρόμο, στέλνω τις κλήσεις μετά από πέντε χρόνια και κανείς δεν θυμάται την τύφλα του. Έτσι κανείς δεν αμφισβητεί, ακόμη και αυτοί που δεν ήταν παράνομοι! Θέλετε να πιστέψω ότι 3.000 οδηγοί παρανόμησαν πριν 4-5 χρόνια και το θυμηθήκατε τώρα;

Υπόθεσεις κάνω: Έτσι του ρχεται του δημοτικού αστυνομικού και με γράφει χωρίς να έχω κάνει παράβαση. Και βρέχει…και φυσά…και η κλήση φεύγει από το παρπρίζ μου και χάνεται. Και εγώ δεν λαμβάνω γνώση ποτέ για αυτή μου την…παράβαση. Και έρχεται ο δήμος με ένα ωραίο ραβασάκι και μου λέει μετά από 4 χρόνια, χρωστάς! Τι λέτε κύριοι της νομιμότητας και του …θα λεγα τώρα; Είστε αυθαίρετοι και οι πράξεις σας πρέπει να ελεγχθούν. Ηθικά, νομικά και πολιτικά!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ!!! 

Αν θέλετε να σας πιστέψει ο κόσμος ότι πονάτε και ενδιαφέρεστε, ξεκινήστε από τα απλά, χειροπιαστά και άμεσα. Τι θα πει είμαστε υποχρεωμένοι από το νόμο; Τι θα πει στέλνουμε τις απλήρωτες κλήσεις στο εκτελεστικό απόσπασμα του δημόσιου ταμείου;

Οι αντοχές του κόσμου ξέρετε σταματούν κάποια στιγμή από το άσπρο στο μαύρο. Από το on στο off. Από τη μια στιγμή στην άλλη. Απότομα! Μία φορά θα γίνει η έκρηξη. Και αυτό όχι από συνείδηση ή φιλοσοφία, αλλά από ανάγκη, από απόγνωση. Σταματήστε να φορτώνετε και να σπιρουνιάζετε τον γάϊδαρο γιατί θα σας κλωτσήσει. Και επιτέλους σταματήστε τα πολιτικάντικα κροκοδείλια δάκρυα. Για να σας πιστέψουμε κάντε πράξεις, μη μουρμουρίζετε σαν τις δήθεν πολιτικά ορθώς πιπίτσες, ερμηνεύουσες το ρόλο της παρθένας. Και μην κουνάτε άλλο το δάχτυλο στους πολίτες σαν τον Μουσολίνι! Φτάνει! Βάζετε και τους σύγχρονους δήμιους – υπαλλήλους των λαιμητόμων – υπηρεσιών σας να πουλάνε νομιμότητα και υποχρέωση στα τοπικά κουτσομπολίστικα mediaδικα και το δράμα γίνεται comedy. Μετατρέπεται σε ελαφριά αλλά αναπόφευκτη τιμωρία, που πρέπει να πληρωθεί και να γίνει αποδεκτή με πρόσχημα την τήρηση του νόμου! Ποιου νόμου ρε αναίσθητοι; Του νόμου που γράφτηκε για να υπηρετήσει την κοινωνία τραγικοί θεατρίνοι! Από ποιους ρε υποκριτές; Από τους αιρετούς που ΕΜΕΙΣ διορίσαμε με την εκλογή, για να μας υπηρετούν και τους αυθάδεις υπαλλήλους που ΕΜΕΙΣ πληρώνουμε για να χασκογελούν και κάνουν πλακίτσα εις βάρος μας, σε συνεντεύξεις που παραχωρούν με ύφος χαιρέκακο, λες και θέλουν να δείξουν τη λάμψη από το χρυσό τους δόντι την ώρα που ακούγεται το απόκοσμο και βαμπιριάρικο γέλιο τους.

Όχι μάγκες! ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΑΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΠΡΟ ΑΜΝΗΜΟΝΕΥΤΩΝ ΕΤΩΝ!!!

Άκου μας υποχρεώνει ο νόμος! Ο νόμος μας υποχρεώνει και μας τους πολίτες να διαφυλάττουμε σύνταγμα και ανθρώπινα δικαιώματα. Τι πρέπει να κάνουμε; Να σας βάλουμε κάτω και να μετράμε μία μία την κάθε προεκλογική υπόσχεση και να σας ρίχνουμε από μια καμπάνα; Φάπα; Κλωτσιά; Τι; Διαλέξτε! Κάθε προεκλογική υπόσχεση που δεν τηρήθηκε και καρπαζιά! Κάθε λεπτό μη αποτελεσματικής εργασίας ή κοπάνας των υπαλλήλων και πρόστιμο και παύση και κατάργηση της μονιμότητας και απόλυση και τιμωρία και διαπόμπευση!!!

Ηρεμήστε, χαλαρώστε και μαζευτείτε…Πάρτε το αλλιώς και φερθείτε αναλογιζόμενοι τη θέση του λαού.

Αν πάλι ο κόσμος έρχεται σαν πρόβατα επί σφαγή χωρίς διαμαρτυρία και σας πληρώνει αυτό το ετεροχρονισμένο και αμφισβητούμενο – λόγω εποχής και συνθηκών- χαράτσι, σας βγάζω το καπέλο. Αν αυτό περάσει έτσι, χωρίς να «ανοίξει μύτη», σας προτείνουμε την άλλη μέρα να μας ζητήσετε κι άλλα! Να μας υποχρεώσετε σε κεφαλικό φόρο! Να μας πάτε στα κάτεργα! Να μας κάνετε γιουσουφάκια στο χαρέμι σας! Να μας πιείτε το αίμα!

Γιατί δεν μπορεί να υπάρχουν πολίτες που κάνουν επανάσταση της #*!!!@∂$ μέσω facebook και να δέχονται να διαβαίνουν τις πύλες του κρεματόριου κάθε φορά που μια πολιτική απάτη τους στήνει στα τέσσερα και τους υποχρεώνει στο απάνθρωπο ξεζούμισμα. Έχουμε που έχουμε την τρόικα, την εφορία, τον ΟΑΕΕ και τους πολιτικούς της κεντρικής σκηνής (αριστερούς και δεξιούς απ άκρη σ άκρη), αποκτήσαμε μπουμπούκια και μέσα στην πόλη μας; Αν το αποδεχτούμε, ετοιμαστείτε. Εσείς, οι μάνες σας, οι γυναίκες σας και οι θυγατέρες σας. Έρχονται στο σπίτι σας…

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria