Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς: Αυτοί είναι οι εθελοντές που μας έβαλαν τα ...γυαλιά! - OlaDeka

Σύλλογος Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς: Αυτοί είναι οι εθελοντές που μας έβαλαν τα …γυαλιά!

Φωτογραφίες

Ας πάμε λίγες μέρες πίσω και να θυμηθούμε μια όμορφη πρωτοβουλία από τους Γερμανούς, αλλά και άλλης Εθνικότητας φοιτητές των Γερμανικών πανεπιστημίων , που συνεργάστηκαν με τον Σύλλογο Φίλων Περιβάλλοντος για τον καθαρισμό του βουνού της Πόλης μας …

Τα παιδιά αυτά είναι μέλη του ”ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΜΦΙΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ” Με έδρα το Βερολίνο …!!! Αυτά τα παιδιά μας αποχαιρέτησαν πριν από λίγες μέρες παίρνοντας μαζί τους τις καλύτερες αναμνήσεις από αυτό το αντάμωμα και την συνεργασία μας.

Στην Ιστορική Κλεισούρα αποχαιρετίσαμε αυτά τα Παιδιά , δίνοντας την υπόσχεση πως του χρόνου και πάλι θα ανταμώσουμε ! Από τον Σύλλογο μας παραδόθηκαν ευχαριστήριες επιστολές – βεβαιώσεις , για την παρουσία αυτών των Παϊδιών στην πόλη της Καστοριάς αλλά και για αυτήν την συνεργασία μας !

Τα Παιδιά αυτά όλες αυτές τις μέρες της παραμονής τους εδώ , συνόδευε η υπεύθυνη Κυρία Xristina Mpisatka , αλλά και η Αρχαιολόγος Σουλτάνα Ζορπιδου, ακούραστη φίλη και μέλος του Συλλόγου Φίλων Περιβάλλοντος Καστοριάς.

Τους Ευχαριστούμε όλους, δίνοντας ραντεβού για το καλοκαίρι του 2017 … !

filoi-periballontos-germanoi1

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria