Σκληρό ροκ από Σαββόπουλο σε Κώττα στο facebook - Τα αυτογκόλ πήγανε σύννεφο! - OlaDeka

Σκληρό ροκ από Σαββόπουλο σε Κώττα στο facebook – Τα αυτογκόλ πήγανε σύννεφο!

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΕ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟ ΚΑΙ Ο ΚΩΤΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ «ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ»!

Δείτε τι έχει δηλώσει ο Θόδωρος Καρυπίδης:

«Είχα πει από την πρώτη στιγμή, και από την ενημέρωση που γινόταν συνεχώς μέσα από την μελέτη, ότι η Καστοριά και το Άργος Ορεστικό μαζί  ως ένας ενιαίος ιστός, μπορεί να έχει αέριο και να είναι βιώσιμο το εγχείρημα.» 

 

Δείτε το video:

 

Δείτε ποια είναι η άποψη Κώττα:

«…Πολιτικά και δημοσιογραφικά παιχνιδάκια στην πλάτη του κοσμάκη. Ο οποίος φυσικά έχει και τα τεράστια προβλήματα του.»

 

 

 

Δείτε όλο τον διάλογο που γίνεται ανάμεσα στον Δημήτρη Σαββόπουλο και τον Παναγιώτη Κώττα ο οποίος έχει εξοργίσει το επιτελείο Καρυπίδη με την ευκαιριακή και ελλιπή σε ενημέρωση παρουσία του στο facebook έτσι ώστε να προσφέρει την δυνατότητα στον πρώην αντιπεριφερειάρχη να τον ισοπεδώσει πολιτικά και να αντιμετωπίσει την δήλωση του περιφερειάρχη για το φυσικό αέριο με την «ασίστ» του προέδρου της εταιρίας τουρισμού Δυτικής Μακεδονίας:

 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΤΤΑΣ: “Υπάρχει μελέτη για φυσικό αέριο για Καστοριά και Άργος Ορεστικό.”

Και φυσικά από τις αναμονές του ΤΑΡ μπορεί να διανεμηθεί φυσικά αέριο στην περιοχή μας.
Ίσως κάποιοι να μη θέλουν να καταλάβουν ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν πως κάποια εταιρεία θα πρέπει να το αναλάβει αυτό. Βεβαιως και στον απλό λαό, αντί να τον φορτώνουν μιζέρια και τον ποτίζουν δηλητήριο οφειλουν να τον ενημερώσουν σωστά.
Πως φυσικά και θα πρέπει το εγχείρημα αυτό να είναι οικονομικά βιώσιμο έτσι ώστε μην κοστίζει τελικά το αέριο περισσότερο απ το πετρέλαιο. Ποιός θα είναι ο φορέας υλοποίησης δεν ξέρω, ΔΕΗ, ΔΕΠΑ, ΔΕΥΑΚ κάποιος ιδιώτης, ισως και κανείς, αν εξακριβωθεί πως δεν αξίζει ο κόπος.
Αυτή είναι ή αλήθεια, την ξέρουν πολλοί αλλά δεν την λενε. Πολιτικά και δημοσιογραφικά παιχνιδακια στην πλάτη του κοσμάκη. Ο οποίος φυσικά έχει και τα τεράστια προβλήματα του.

 

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ: Οταν οι άλλες Περιφέρειες ήδη απο το ΕΣΠΑ τους εχουν βγάλει πρσκλήσεις για να κατασκευάσουν δίκτυα φυσικού αερίου (32 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την επέκταση του Φυσικού Αερίου στη Θράκη-http://www.xanthipress.gr/32-ek-evro-apo-espa-gia-tin…/) εμείς μιλάμε ότι έχουμε μελετη φυσικού αερίου (είναι η γνωστή μελέτη που οικονομοτεχνική πο ανατέθηκε επι των ημερών μας σε ΕΚΕΤΑ-ΑΝΚΟ αρχές 2014) που ακόμη δεν την παρουσιάσατε 3 χρόνια σχεδόν μετά και ότι συζητάμε με ΔΕΠΑ οταν αλλες Περιφέρειες εχουν κλείσει συμφωνίες με ΔΕΠΑ. Και όλα αυτά τα παρυσιαζουμε ως επιτυχία………………………….. Παναγιώτη έχετε το τιμόνι της Περιφέρειας εδω και 25 μήνες και τουλάχιστον στην Καστοριά είναι όλα μα όλα σταματημένα ο κόσμος εχει χορτάσει απο λόγια και περιμένει απο εσας πολλά πού δυστυχώς δεν τα βλέπει ακόμη…… και κάντε μια συνάντηση στην Αθήνα για το φράγμα του Νεστορίου και δώστε λύση για το πλεον αναπτυξιακό έργο της ΠΕ που είναι σταματημένο εδω και ένα χρόνο και αφήστε τους λεονταρισμούς και σε αυτό το θέμα…….λύσεις περιμένει ο κόσμος και αποτελεσματα
32 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την επέκταση του Φυσικού Αερίου στη…
Από XanthiPress.gr

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΤΤΑΣ: Στη Θράκη, όπως λέει και το άρθρο Δημήτρη, το φυσικό αέριο ήδη υπάρχει διότι καποιοι τα προηγούμενα χρόνια, φρόντισαν γι αυτό. Τώρα πλεον όντως με το νέο ΕΣΠΑ κάνουν επέκταση του δικτύου τους (να πούμε και στον κόσμο ότι δεν είναι αέριο που μεταφέρεται από τον ΤΑΠ, αλλά το Ρώσικο που ήδη διανέμεται στη Θέσ/νίκη κλπ).
Εμείς σε εναν μη κατασκευασμένο αγωγό παραλαβαμε αυτό που όλοι ξερουμε από τους προϋγούμενους, και όπως όλα τα προαναφερθέντα μου σχόλια γράφουν, κάποιοι πρέπει να πουν τα πράγματα με το όνομά τους και για τις συμφωνίες των κυβερνήσεων αλλά και με ποιον τρόπο και με ποιές προυποθέσεις , η Καστοριά – Άργος θα μπορούσαν να έχουν φυσικό αέριο τα επόμενα χρόνια. Αν όντως δεν αξίζει τον κόπο (θα μας το πουν οι μελετητές) πάμε όλοι μαζί για καποια άλλη λύση, ίσως μία μονάδα τηλεθέρμανσης ή κάτι άλλο.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ: Επίσης θα πρέπει να σου πω για το μοναδικό πράγμα που θα παρουσιάσετε και έχει σχέση με το φυσικό αέριο είναι η μελέτη του Εκετα που ανατέθηκε απο το 2014 επι δικη μας θητεία .

Έκτοτε τίποτε

Είστε 25 μήνες και μου γράφεις ότι δεν παραλάβατε τίποτε για το φυσικό αέριο ;

Εδω και αυτα που παραλάβατε τα σταμτησατε και δεν δείχνετε κανένα ενδιαφέρον (Φραγμα Νεστορίου)

Μην αναφερθώ σεαυτα που δείχνετε του τελευταίους μήνες

Μαιευτικη -αντιπλημμυρικά Αλιάκμονα -έργα γράμμου -παράλληλα έργα ανάδααμου Γερμα -το ηλιακό πλοιάριο και τα ποδήλατα και (Ιντερεγκ) και πολλα αλλα έργα δικα σας ;

Σε 44 μήνες Παναγιώτη 53 εκατομμύρια δημοπρατηθηαν επι θητεία μας απο την ΠΈ Κατοριας

Εσείς τι ;;; Ολα αυτα γιναν με πολυ δουλεια

Σε 25

830 χιλιάδες δυο αντιπλημμυρικά απο το ΠΔΕ

Αν θεωρείς επιτυχία αυτο που είπε στην συνέντευξη του ο κ. Καρυπιδης ότι έχει μελέτη (οικονομοτεχικη) εμείς την
Ανάθεσαμε και ακόμη να την παρουσιάσετε ότι ΘΑ ΚΆΝΕΤΕ την μελέτη βιωσιμότητας

Ότι μιλάτε με ΔΕΠΑ όταν άλλες περιφέρειες μιλήσανε με ΔΕΠΑ συμφωνήσανε ανοίξανε πρόσκληση απο ΕΣΠΑ για τα δίκτυα
Και σε λίγο θα κατασκευάσουνε καινούργιο δίκτυο και όχι επέκταση όπως γράφεις τότε τι να πω μπράβο μας και πάλι μπράβο

Αν για τους 25 μήνες απραξίας σας φταίμε παλι εμείς να ζητήσουμε συγνώμη απο το καστοριανό ΛΑΟ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΩΤΤΑΣ: Η δουλειά συνεχίζει και με τη νέα προγραμματική περίοδο και όπως ξέρεις μάλλον και τα δικά μας έργα θα τα ολοκληρώσει η επόμενη περιφερειακή αρχή.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ: Περιμένουμε να τα δούμε γιατι ακόμη δεν έχουμε δει τίποτε και δεν είπατε τι σχεδιάζεται

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria