ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ - ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΔΩΣΩ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ - OlaDeka

ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ – ΛΕΒΕΝΤΗΣ: ΓΝΩΣΤΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΝΑ ΔΩΣΩ 10.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Πρέπει να ονοματίσει ο Βασίλης Λεβέντης

Η δήλωση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλη Λεβέντη, ότι στέλεχος πασίγνωστης εταιρείας δημοσκοπήσεων τον πλησίασε και του ζήτησε 10.000 ευρώ ώστε να αυξήσει τα ποσοστά του κόμματός του είναι μία σοβαρότατη καταγγελία που πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος.

Και πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος καθώς, όχι μόνο έρχεται σε μία συγκυρία που τα διαπλεκόμενα συμφέροντα χρησιμοποιούν ως εργαλεία για την αποσταθεροποίηση της πολιτικής και κοινωνικής ζωής τα αποτελέσματα των ερευνών των απαξιωμένων στη συνείδηση του εκλογικού σώματος εταιρειών δημοσκοπήσεων, αλλά επειδή οι αποτυχημένες εκτιμήσεις των εταιρειών αυτών, σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις και σε ένα κρίσιμο δημοψήφισμα, έχουν δημιουργήσει σοβαρά ερωτηματικά για τον ρόλο που διαδραματίζουν, για τον τρόπο λειτουργίας του ευρύτατου και σύνθετου πλέγματος διαπλοκής αλλά και για την επιστημονική επάρκεια. Ίσως το θέμα της λειτουργίας των δημοσκοπικών εταιρειών θα πρέπει να επανεξεταστεί στη χώρα μας. Από μηδενική βάση. Και πρέπει να τσαρλατάνοι της στατιστικής επιστήμης να ξεμπροστιαστούν.

 

Αν ισχύουν τα όσα μαθαίνουμε, το επόμενο χρονικό διάστημα θα έρθουν στη δημοσιότητα συγκλονιστικά στοιχεία για εταιρείες και πρόσωπα.

Μέχρι τότε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, πρέπει να ονοματίσει την εταιρεία δημοσκοπήσεων η οποία τον πλησίασε ζητώντας χρήματα για να αλλοιώσει τα αποτελέσματα έρευνας.

Θα είναι και αυτό μία αρχή…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria