Προκόπης Παυλόπουλος σε Αγγελή: Ναι, θα έρθω στις 11 Νοεμβρίου στην Καστοριά - Τι άλλο συζήτησαν - OlaDeka

Προκόπης Παυλόπουλος σε Αγγελή: Ναι, θα έρθω στις 11 Νοεμβρίου στην Καστοριά – Τι άλλο συζήτησαν

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ oladeka.com

Πλήρης επιβεβαίωση του ρεπορτάζ μας. Πρώτοι απ όλους δημοσιεύσαμε ότι επίκειται συνάντηση του δημάρχου Καστοριάς με τον πρόεδρο της Δημοκρατίας. Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής έγινε δεκτός από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο, εχθές στις 12.00μ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, ο Δήμαρχος ανέλυσε τα γενικότερα προβλήματα της Καστοριάς, για τα οποία ο Πρόεδρος έδειξε έμπρακτο ενδιαφέρον. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες ο πρόεδρος ασχολήθηκε σοβαρά με θέματα όπως η γουνοποιία, το αστυνομικό μέγαρο, η εγνατία και άλλα.  Επίσης, αποδέχθηκε την πρόσκληση προκειμένου να παρευρεθεί την 11η Νοεμβρίου στα 104αΕλευθέρια της Καστοριάς.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες λόγω του φορτωμένου προγράμματος επισκέψεων σε υπουργεία και κεντρικές υπηρεσίες όπως το υπουργείο οικονομικών και το ταμείο παρακαταθηκών για θέματα του δήμου, ο δήμαρχος Καστοριάς μάλλον θα αναβάλλει για επόμενο ταξίδι του, την συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκτός κι αν του το επιτρέψει ο διαθέσιμος χρόνος παραμονής του στην πρωτεύουσα.
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria