"Ο Βωμός των Πέντε Βουνών", της K. W. ANDRI - Ανδρομάχης Κάρτζου στο 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο - OlaDeka

“Ο Βωμός των Πέντε Βουνών”, της K. W. ANDRI – Ανδρομάχης Κάρτζου στο 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου στο Ζάππειο

KW-ANDRI

Το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου άνοιξε τις πύλες του στο Ζάππειο την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσει έως και τις 18 Σεπτεμβρίου 2016, προσκαλώντας φιλαναγνώστες κάθε ηλικίας.

Το 45ο Φεστιβάλ Βιβλίου συνδιοργανώνουν ο Σύνδεσμος Εκδοτών Βιβλίου (Σ.ΕΚ.Β.) και ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (Ο.Π.Α.Ν.Δ.Α.) σε συνεργασία με την ΕΡΤ και την Ελληνική Εθνική Επιτροπή της UNICEF, υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Ελληνικού Ιδρύματος Πολιτισμού

Ώρες λειτουργίας της Έκθεσης:
Δευτέρα-Πέμπτη: 18:00 – 22:30
Παρασκευή & Σαββάτο: 18:00 – 23:00
Κυριακή: 11:00 – 22:30

«Ο Βωμός των Πέντε Βουνών» είναι το πρώτο μυθιστόρημα της K. W. ANDRI, το οποίο ανήκει στη σειρά «Δίδυμες Φλόγες».

Το βιβλίο ταξιδεύει τον αναγνώστη σε έναν παράλληλο κόσμο, σε έναν κόσμο που η μυθολογία συνυπάρχει αρμονικά με την πραγματικότητα, η φαντασία «εισχωρεί» ανεμπόδιστα στη λογική ροή του μύθου γύρω από μία αέναη πάλη του φωτός με το σκοτάδι.

Η Άνια, η ηρωίδα του μυθιστορήματος , καταλύει την έννοια του χρόνου, περνά την Πύλη του Ανεξήγητου για να «πολεμήσει» με περισσή ανδρεία και αξιοπρέπεια τον σκοτεινό κόσμο του Βασιλιά Λέανδρου και να φέρει το φως της ζωής σε όσους αγωνίζονται μαζί της και εναντίον του.

Στο ταξίδι αυτό γνωρίζει την πραγματική αγάπη, με έναν άνθρωπο από το στόμα του οποίου ακούγονται λόγια που κρύβουν μέσα τους την αδυναμία του ανθρώπου να «συλλάβει» την ομορφιά και την αλήθεια της ζωής.

«Ναι φοβόμαστε την πολλή αγάπη. Την καλοσύνη. Την πίστη. Φοβόμαστε να ζήσουμε όμορφα, όπως πραγματικά θέλουμε. Μπορούμε αλλά δε το κάνουμε… Και όταν έρθει κάτι πραγματικά όμορφο στη ζωή μας δεν το αφήνουμε να μπει, δεν παλεύουμε για να το κρατήσουμε μέσα σε αυτή. Έτσι απλά το διώχνουμε… χωρίς να το καταλάβουμε».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria