Μιχάλης Μπινιάκος: Σαν να μην ήξερε τίποτα για τις αλλαγές! - OlaDeka

Μιχάλης Μπινιάκος: Σαν να μην ήξερε τίποτα για τις αλλαγές!

ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ

Δούλεψε μέχρι τελευταία στιγμή της αντιδημαρχίας του σαν να μην είχε καμία πληροφορία για τις επικείμενες αντικαταστάσεις.

 Ο πρώην Αντιδημαρχος Προγραμματισμού Μιχάλης Μπινιάκος, συνέχισε να εργάζεται μέχρι την τελευταία στιγμή διεκπεραιώνοντας κανονικά την υποβολή πρότασης προς την Διαχειριστική του ΠΕΠ, με σκοπό την δημιουργία Κέντρου Κοινότητας στον Δήμο Καστοριάς. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που χρηματοδοτείται από τον άξονα 10 του ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας και θα αποτελεί, μέσω των 2 κοινωνικών λειτουργών που θα προσληφθούν, σημείο αναφοράς για όλες τις κοινωνικές υπηρεσίες του Δήμου.

«Από την τελευταία συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής: αδιάκοπτη συνεργασία με υπηρεσίες για επίλυση σειρά ζητημάτων του Δήμου Καστοριάς»

biniakos

Ταυτόχρονα, έδινε επίσης μέχρι τελευταία στιγμή τον αγώνα για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Συμβουλευτικής του Δήμου Καστοριάς, ανάγοντας το σε προσωπική υπόθεση ασκώντας συνεχόμενες πιέσεις  με αποτέλεσμα να επιτύχει την εξασφάλιση της συνέχισης της λειτουργίας του μέχρι τέλος του έτους. Σήμερα απέστειλε νέο αίτημα για κάλυψη των δαπανών στο Υπουργείο Εσωτερικών, ενώ η χρηματοδότησή του αναμένεται να ενταχθέι στο ΠΕΠ Δυτικής Μακεδονίας με την νέα χρονιά.

symbou

Το σχόλιό του για τις αλλαγές των αντιδημάρχων ήταν το εξής (με επισυναπτόμενη τη φωτογραφία της Εκτελεστικής Επιτροπής την Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου, όταν δηλαδή ζητήθηκαν οι παραιτήσεις):

ektelestiki-

και κάτι που αποτελεί ιστορία πλέον:καλή, κακή, σχετικά καλύτερη ή χειρότερη, ή και οτιδήποτε άλλο μπορεί να πει κάποιος θα φανεί στο μέλλον

Ο Μιχάλης Μπινιάκος ευχήθηκε καλή επιτυχία στους διαδόχους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria