ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ: ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ - OlaDeka

ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ: ΛΑΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ

Κάλεσμα σε λαϊκή συνέλευση στην πλατεία του χωριού

Αυτά είναι τα έργα που αποφάσισαν να προτείνουν στον TAP για το λεγόμενο πρόγραμμα εταιρικής ευθύνης. Αυτά είναι τα έργα που υποτίθεται ότι θα χρηματοδοτήσει ο TAP ως ανταπόδoση σε περιοχές από τις οποίες περνά ο αγωγός του.

Η κοροϊδία, το ψέμμα, η αδικία είναι εμφανείς και προκλητικές! Κάνουν κρυφές συμφωνίες και περνάνε έργα εκατομμυρίων για τα αστικά κέντρα, εκτοπίζοντας την Κλεισούρα η οποία παραχωρεί τη μεγαλύτερη έκταση μήκους 5.200 μέτρων για τη διέλευση του TAP!

Ο δήμος Καστοριάς έχει εκμεταλευτεί τεράστια ποσά από τα ενοίκια των κεραιών κινητής τηλεφωνίας που είναι εγκατεστημένες στην Κλεισούρα!

Έχει εκμεταλευτεί οικονομικά (ακόμη και με σκανδαλώδεις τρόπους) τα δάση της Κλεισούρας και την ξυλεία που αυτά προσφέρουν!

Έχει αφαιρέσει οχήματα και προνόμια από τον ιστορικό πρώην δήμο Κλεισούρας!

ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΕΜΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΟΥΣ  ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΕΝΔΟΞΟΤΕΡΗΣ ΚΩΜΟΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ! ΤΗΝ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗ ΚΛΕΙΣΟΥΡΑ!

Κύριοι, η Καστοριά και το Άργος έχει χίλιους δυο τρόπους να διεκδικήσει κονδύλια και έργα. Δεν μπορούσατε να εντάξετε σε άλλα προγράμματα το πολιτιστικό κέντρο, το αρχοντικό παπατέρπου και όλα τα άλλα;
Ο tap προσφέρθηκε να δώσει ανταποδοτικά κονδύλια σε περιοχές από όπου περνά ο αγωγός του.
Μήπως περνά από την πλατεία Ομονοίας, Από το Τσαρσί; Από το πάρκο Ολυμπιακής Φλόγας; Από την Πλατεία Βαν Φλιτ; Μήπως ο αγωγός θα βυθιστεί και στη λίμνη;
ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΤΕ; ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ; ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ;
Ε τότε θα λάβετε και τη δική μας απάντηση!
Αγαπητοί Κλεισουριώτες,
Αυτή την Κυριακή 2 Οκτωβρίου καλούμαστε ΟΛΟΙ στην πλατεία του χωριού μετά τον εκκλησιασμό σε γενική λαϊκή συνέλευση για να συζητήσουμε και να πάρουμε αποφάσεις για το πως θα αντιμετωπίσουμε τις αισχρές τακτικές και μεθοδεύσεις εναντίον της Κλεισούρας και των Κλεισουριωτών!
Αυτή τη φορά, πρέπει να κινητοποιηθούμε! Αυτή τη φορά, πρέπει να ακούσουν τη φωνή μας!
Δείτε εδώ τα έργα που προτείναμε μέσω του εκπροσώπου μας και τα πέταξαν εκτός της λίστας που απέστειλαν σε περιφέρεια και TAP:

tilethermansh

diavivasi-eishghshs

1-2-protaseis

Και δείτε τι απεστάλη σε περιφέρεια και TAP:

325814196-Δελτι-ο-Τυ-που-για-τη-συνα-ντηση-στην-Περιφε-ρεια-Δυτικη-ς-Μακεδονι-ας-σχετικα-με-τον-αγωγο-ΤΑΠ-Δ…

Οι δικές μας προτάσεις στις καλένδες! Στον κάλαθο των αχρήστων!!!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria