Η ΕΟΓ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - OlaDeka

Η ΕΟΓ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΔΕΘ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

Παρόντες οι αντιπρόεδροι της Ελληνικής και Ρωσικής κυβέρνησης

Στα πλαίσια της 81ης Διεθνής Έκθεσης Θεσσαλονίκης 10-18/9/2016 η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας ,  συμμετέχει με κοινό περίπτερο μαζί με τα Επιμελητήρια Καστοριάς και Κοζάνης ( PAVILLON 2 ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ Νο 7- 8 ), έχοντας ως στόχο την προβολή και την ανάδειξη της Ελληνικής Γούνας .

Το  Σάββατο 10-9-2016 και ώρα 11:30 π.μ. στην Αίθουσα «ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΡΙΑΔΗΣ» εντός της ΔΕΘ, κατά του διάρκεια του Ελληνορωσικού Επιχειρηματικό Forum που διοργάνωσε το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Κοσμίδης Δημήτριος, υπέγραψε μνημόνιο συνεργασίας με τον αντίστοιχο Πρόεδρο της Ρώσικης Ομοσπονδίας κ. Στολμποβ Σεργκέι Γκεοργκιεβιτς, παρουσία του Αντιπροέδρου της Ελληνικής Κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη και του Αντιπροέδρου της Ρώσικης Κυβέρνησης κ. Αrkady Dvorkovich και του Προέδρου του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου κ. Δήμα Χρήστου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν στελέχη της Ελληνικής και της Ρώσικης Κυβερνήσεως, ο Αντιπρόεδρος της ΕΟΓ κ. Γκιάτας Φαίδων, ο Οικονομικός Επόπτης της ΕΟΓ κ. Ρίζος Νικόλαος καθώς επίσης και η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ του Νομού Καστοριάς κα Τελιγιορίδου Ολυμπία.

EOG-KOSMIDIS-DETH

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria