Δημήτρης Κωτούλας: «Δήλωσα παραίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου. Κοντεύω να σιχαθώ την τοπική αυτοδιοίκηση!» - OlaDeka

Δημήτρης Κωτούλας: «Δήλωσα παραίτηση με αριθμό πρωτοκόλλου. Κοντεύω να σιχαθώ την τοπική αυτοδιοίκηση!»

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟ oladeka.com

Με προσωπική επιστολή στον Ανέστη Αγγελή η οποία και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου ως επίσημο έγγραφο παραιτήθηκε σήμερα από τη θέση του αντιδημάρχου ο Δημήτρης Κωτούλας ο οποίος δήλωσε αποκλειστικά στο oladeka.com τα εξής:

Δ. Κωτούλας – «Σήμερα έστειλα προσωπική επιστολή παραίτησης με πολλές αιχμές στον δήμαρχο. Το κλίμα στη δημοτική αρχή πλέον, είναι πολύ άσχημο. Δεν άντεχα άλλο. Κοντεύω να σιχαθώ την τοπική αυτοδιοίκηση! Εγώ δεν είμαι πολιτικός, είμαι τεχνοκράτης. Με σεβασμό μπήκα στον συνδυασμό, με σεβασμό και φεύγω, για αυτό και δεν δημοσιοποιώ την επιστολή που έχει προσωπικό χαρακτήρα. Ακόμη κι αν χρειαστεί βοήθεια θα την δώσω. Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα. Εννοείται ότι ο δήμος δεν είναι ιδιοκτησία κανενός και εγώ συνεχίζω την ιδιωτική μου πορεία.»

Ερ. oladeka – Έχει ειπωθεί ότι σκοπεύετε να ηγηθείτε νέου συνδυασμού σε επόμενες εκλογές. Τι απαντάτε;

Δ. Κωτούλας – Δεν σκοπεύω τίποτα τέτοιο και δεν θέλω να ξανασχοληθώ. Δεν έχω τέτοιες φιλοδοξίες. Αν είχα θα το είχα ήδη πει.

Ερ. oladeka – Οι σχέσεις σας με την βουλεύτρια της ΝΔ ποιες είναι;

Δ. Κωτούλας – Το τελευταίο διάστημα έχω κατηγορηθεί ότι συνεργάζομαι μαζί της για να κάνω ζημιά στον δήμαρχο και άλλα ευφάνταστα. Την κα. Αντωνίου δεν την ήξερα παρότι κατάγεται από το χωριό της μητέρας μου. Μου τη γνώρισε ο κύριος Αγγελής. Από αυτόν την έμαθα. Μαζί της μπορεί να έχω μιλήσει δύο φορές το χρόνο. Όλα αυτά είναι γελοιότητες.

Ερ. oladeka – Ανήκετε στην ομάδα της «Αρμονίας» με Μεγκούδη, Ζήλα, Λέκκο;

Δ. Κωτούλας – Έχω ακούσει ότι υπάρχει μια τέτοια ομάδα αλλά δεν έχω καμία απολύτως σχέση και με αυτό. Γενικά επαναλαμβάνω θέλω να ασχοληθώ με τα αμιγώς δικά μου θέματα και σταματώ εδώ. Είμαι απογοητευμένος.

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria