Για ποιους προορίζονται τόσα κιλά χασίς; - OlaDeka

Για ποιους προορίζονται τόσα κιλά χασίς;

Βασίλης Κωνσταντίνου

Συγχαρητήρια για τις επιτυχίες της αστυνομίας για τις συλλήψεις των διακινητών και εμπόρων ναρκωτικών καθώς και των ληστών και εκβιαστών. Αυτό την καταξιώνει.
Υπάρχει όμως ένα ερώτημα ένας προβληματισμός για την μεγάλη ζήτηση των ναρκωτικών. Για να υπάρχουν τόσες ποσότητες υπάρχει μεγάλη ζήτηση, όπως λέμε, υπάρχει αγορά. Η καταπολέμηση και η θεραπεία αυτής της παθογένειας δεν είναι μόνο δουλειά της αστυνομίας. Η κοινωνία το κράτος οι φορείς οι σύλλογοι οι πολίτες έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους. Να σταματήσουν στην πηγή τους τα ναρκωτικά. Και αυτό είναι το άτομο.
Αν κατορθώσουμε να το πείσουμε να μην κάνει χρήση λύνεται και το πρόβλημα. Είναι λογικό να συμπεράνει κάποιος ότι αν δεν υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι δεν θα υπάρχει και μετακίνηση-πώληση πωλητές, διακινητές. Να λοιπόν η πρόκληση.
Να η αποστολή μιας ευνοούμενης πολιτείας. Με σωστή ενημέρωση και διαπαιδαγώγηση των πολιτών και με την ανάδειξη των κινδύνων από ειδικούς να τους αποτρέπει να γίνουν χρήστες.
Να αντιμετωπίσουμε λοιπόν κατάματα το πρόβλημα και να το παλέψουμε για τα παιδιά μας και το μέλλον μας. Αλλιώς έχουμε πολλούς που θέλουν να μας καταστρέψουν αρκεί να πληρωθούν.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria