ΒΟΜΒΑ! Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! (Διαβάστε και θα καταλάβετε) - OlaDeka

ΒΟΜΒΑ! Ο ΑΓΓΕΛΗΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! (Διαβάστε και θα καταλάβετε)

ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Ο Δήμαρχος Καστοριάς κ. Ανέστης Αγγελής, μετά από σύγκλιση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ζήτησε και έλαβε τις παραιτήσεις όλων των Αντιδημάρχων, αφού τους ευχαρίστησε θερμά για το πολύτιμο έργο τους και την συνεργασία. Οι παραιτήσεις υπογράφτηκαν άμεσα και ο δήμαρχος ζήτησε από τους αντιδημάρχους να παραμείνουν ενεργοί στις υποχρεώσεις τους μέχρι νεωτέρας.

Η επίσημη ανακοίνωση του Δήμου:

Δελτίο Τύπου

«Ο Δήμαρχος Καστοριάς, μετά από σύγκλιση της Εκτελεστικής Επιτροπής, ζήτησε και έλαβε τις παραιτήσεις όλων των Αντιδημάρχων, αφού τους ευχαρίστησε θερμά για το πολύτιμο έργο τους και την συνεργασία. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί η νέα σύνθεση.»

ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ

Σύμφωνα με όσα ακούγονται εδώ και καιρό, αμετακίνητοι παραμένουν δύο αντιδήμαρχοι, αυτοί των άμισθων θέσεων δηλαδή οι κύριοι Στεργιόπουλος και Παπαδημητρίου.

Μέχρι στιγμής το σενάριο θέλει να φεύγουν οι Κωτούλας Δημήτρης, Πετρόπουλος Δημήτρης, Μπινιάκος Μιχάλης, Τέρψης Αθανάσιος, Νικόλαος Φωτιάδης και

να έρχονται οι Λιάνος Σωκράτης, Ματούλα Αντωνίου, Παναγιώτης Δάγκας, Ζήσης Λάζαρος, Λίτσκας Διονύσης.

 

Τη θέση του Δ.Κωτούλα (ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ-ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ-ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΟΥ) φαίνεται να καταλαμβάνει ο Σωκράτης Λιάνος. Τη θέλει όμως και ο Λάζαρος Ζήσης.

Η Ματούλα Αντωνίου παρουσιάζεται ως επικρατέστερη για τη την αντιδημαρχία που κατείχε ο Δ. Πετρόπουλος (ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ–ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ–ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ –ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ).

Στη θέση του Α.Τέρψη (ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ- ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ) έρχεται μάλλον ο Παναγιώτης Δάγκας.

Τον Μιχάλη Μπινιάκο (ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ-ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ) ζητά επίσης ο μπαλαντέρ Λάζαρος Ζήσης φίλος του μέχρι πρότινος αντιδημάρχου.

Τέλος, ως αντικαταστάτης του Ν.Φωτιάδη (ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ-ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ) φέρεται ο Διονύσης Λίτσκας.

 

Οι αλλαγές γίνονται με γνώμονα την ικανοποίηση της βάσης της ΝΔ αφού ο Ανέστης Αγγελής  σκέφτεται την επιστροφή στη βουλή.

 

«Ο μόνος που υποστήριξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στις εσωκομματικές εκλογές είμαι εγώ, άρα γιατί να μην σκέφτομαι την βουλή;» φέρεται να ανέφερε σε στενό κύκλο ο δήμαρχος Καστοριάς.

Βέβαια αν ειπώθηκε αυτή η φράση δείχνει ότι, κάπου ξεχάστηκε για αδιευκρίνιστο λόγο ο υποψήφιος με τη ΝΔ και πρώην επίσης βουλευτής κ. Ζήσης Τζηκαλάγιας, ο οποίος υποστήριξε από νωρίς και με σθένος τον Κυριάκο Μητσοτάκη και βγάζει φλύκταινες (με το δίκιο του) όταν παρακολουθεί σήμερα τις εκ των υστέρων προσπάθειες της νυν βουλευτού Μ. Αντωνίου να παρουσιάζεται ως «συμμορφωμένο πρόβατο», ενώ προεκλογικά υποστήριξε με σαφήνεια και ένταση τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Πολλοί μιλούν και για διάφορες άλλες προεκτάσεις και μπερδέματα με κουμπαριές και διασυνδέσεις. Αυτό όμως είναι ένα άλλο θέμα που δεν μας ενδιαφέρει προς το παρόν.

Εκείνο με το οποίο ασχολούμαστε σήμερα είναι τα σχέδια του Ανέστη Αγγελή ο οποίος επειδή ακριβώς έχει (σύμφωνα με το σενάριο του ρεπορτάζ μας) βάλει στόχο την επιστροφή του στη βουλή, κάνει και τις αλλαγές στους αντιδημάρχους του εναρμονισμένα με τη λογική της ικανοποίησης της βάσης της Νέας Δημοκρατίας έτσι ώστε αυτό να λειτουργήσει ως παρακαταθήκη για την εξασφάλιση του χρίσματος και στη συνέχεια της επανεκλογής του ως βουλευτής της ΝΔ στην Καστοριά.

Εδώ αναφέρουμε και τις κακές έως εχθρικές σχέσεις του δημάρχου με τη ΝΟΔΕ από τη στιγμή που οι υπεύθυνοι της, στο πλαίσιο  δημιουργίας λίστας υποψηφίων σε καιρό εκλογικής ετοιμότητας (σύμφωνα με τη κεντρική γραμμή του κόμματος) ζήτησαν να μιλήσουν και στον Ανέστη Αγγελή για να βολιδοσκοπήσουν την κατάσταση. Φαίνεται όμως ότι αυτό ενόχλησε τον πρώην βουλευτή που ούτε λίγο ούτε πολύ, φέρεται να τους είπε ότι είναι ανάξιοι να τον κρίνουν αυτοί και ότι δεν τους έχει ανάγκη. Δεν χρειάζεται βέβαια να αναφέρουμε το πόσο αρνητικές είναι οι σχέσεις του δημάρχου με την νυν βουλεύτρια της ΝΔ Μαρία Αντωνίου η οποία εξέθεσε με σαφήνεια τις κακές σχέσεις της με τον δήμαρχο Καστοριάς με τα like της στα επικριτικά και υβριστικά σχόλια πρώην συνεργάτη του δημάρχου για τον ίδιο.

Καλέσαμε τηλεφωνικά τον Ανέστη Αγγελή για να σχολιάσει σχετικά αλλά στάθηκε αδύνατο λόγω της παρουσίας του σε κάποια επιτροπή.

Ο κ. Δήμαρχος μας υποσχέθηκε ότι θα επικοινωνήσει σε άλλη χρονική στιγμή οπότε εσ αύριον τα σπουδαία..

 

upd Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟ oladeka.com ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕ ΛΑΚΩΝΙΚΑ:

 

«Σας λέω μόνο τούτο, ποτέ δεν γνωρίζουμε τι μας επιφυλάσσει η ζωή. Προς το παρόν ας κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε για το δήμο μας…»

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria