Super League: Την ερχόμενη Τετάρτη η εκλογή νέου προέδρου - OlaDeka

Super League: Την ερχόμενη Τετάρτη η εκλογή νέου προέδρου

Η εκλογή νέου προέδρου μετά την παραίτηση του Γιώργου Στράτου δεν ήταν στα θέματα του Δ.Σ της Τρίτης, όπως αυτά είχαν ανακοινωθεί.

Όμως, ο Παναθηναϊκός, με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ δεν ήθελαν να περάσει η συνεδρίαση και ο Χρήστος Δάρας να συνεχίσει στη θέση του Στράτου, προτείνοντας έτσι την ανάδειξη νέου προέδρου.

Υπέρ των τριών ομάδων τέθηκαν οι Ξάνθη, ΠΑΣ Γιάννινα, Πλατανιάς, Βέροια και Παναιτωλικός, όμως δεν υπήρξε πλειοψηφία και έτσι η πρόταση δεν πέρασε, καθώς απαιτούνταν 9 ψήφοι. Η ΕΠΟ ψήφισε λευκό και οι  Ολυμπιακός, Ηρακλής, Πανιώνιος, Λεβαδειακός, Λάρισα, Ατρόμητος, Κέρκυρα και Αστέρας Τρίπολης ψήφισαν κατά.

Το γεγονός προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στην πλευρά των «πρασίνων», oι οποίοι αποχώρησαν, θεωρώντας πως το Δ.Σ δεν έχει νόημα χωρίς εκλεγμένο πρόεδρο.

«Έσπασε» η κίνηση των 12, διοικούσα μέχρι την Τετάρτη

Με το… ντέρμπι στην ψηφοφορία και το 8-8 φάνηκε πως η κίνηση των 12 που είχε γίνει κατόπιν έμπνευσης του Πανόπουλου δεν συνεχίζει να υφίσταται. Ο Ατρόμητος που ήταν από τους βασικούς υποστηρικτές ψήφισε αντίθετα με την Ξάνθη, ενώ είναι ξεκάθαρο πλέον πως οι ισορροπίες στη Λίγκα αλλάζουν.

Το Δ.Σ για την εκλογή προέδρου θα πάει για την άλλη βδομάδα και συγκεκριμένα για την Τετάρτη. Μέχρι τότε οι Δάρας, Σπανός, Κωστούλας θα αποτελέσουν τη διοικούσα επιτροπή που θα «τρέξει» τον συνεταιρισμό.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria