Greek Furs Fashion Show στη Χαλκιδική από τον Μουζενίδη - OlaDeka

Greek Furs Fashion Show στη Χαλκιδική από τον Μουζενίδη

Ποιοι συμετείχαν

Ελληνικό Fashion Show Γούνας στη Χαλκιδική διοργάνωσε για τους πελάτες του ο Όμιλος Μουζενίδη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 11 Αυγούστου, στο πολυτελές ξενοδοχείο Istion Club Hotel & Spa στη Νέα Ποτίδαια Χαλκιδικής.

Η φήμη της ελληνικής γούνας και της υψηλής εξειδίκευσης των γουναράδων της Καστοριάς έχει ξεπεράσει τα σύνορα της χώρας μας και οι τουρίστες από τον κρύο Ευρωπαϊκό Βορρά – συνδυάζοντας τις διακοπές τους στην Ελλάδα με το Shopping – ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για την αγορά γουναρικών.

Στην πρόσκληση του Ομίλου Μουζενίδη ανταποκρίθηκαν 11 εταιρείες γουνοποιίας από την Καστοριά (ΜΑΝΖΑΡΙ, AVANTI, MANAKAS, CHRISOS, NAOMI, PKZ, ESTEL, ERTON, EMFASI, EDIKA, NITSA). Τη νέα τους κολεξιόν για το χειμώνα του 2017 παρουσίασαν μοντέλα από την Ελλάδα και το εξωτερικό, που καταχειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Μετά το τέλος της επίδειξης, οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν τις γούνες της αρεσκείας τους και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους, εκμεταλλευόμενοι τις ειδικές προσφορές των εταιρειών σε όσους παρακολούθησαν το Greek Furs Fashion Show.

“Διαπιστώνοντας το μεγάλο ενδιαφέρον των πελατών μας για τη γούνα, αποφασίσαμε να τους φέρουμε κοντά με τους κατασκευαστές, για να γνωρίσουν την εξαιρετική ποιότητα των γουναρικών της Καστοριάς και να κάνουν τις αγορές τους, σε μια συνάντηση υψηλών προδιαγραφών, όπως το συγκεκριμένο Fashion Show”, αναφέρουν στελέχη του Ομίλου Μουζενίδη, που θα διοργανώσει ένα ακόμη Greek Furs Fashion Show στις 18 Αυγούστου.

Πηγή

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria