Τριπλό μεταγραφικό ‘’χτύπημα‘’ για τον Α.Σ. Νταηλάκης - OlaDeka

Τριπλό μεταγραφικό ‘’χτύπημα‘’ για τον Α.Σ. Νταηλάκης

Στα… βάσανα μπήκα από τις αρχές της εβδομάδος και πιο συγκεκριμένα από τηνΔευτέρα ( 8/8 )  οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Νταηλάκης, καθώς ξεκίνησαν την προετοιμασία τους ενόψει της νέας χρονιάς στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας , που τους βρίσκει σταθερά στην Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Καστοριάς, με στόχο να αποτελέσει κακή παρένθεση η περσινή χρονιά  στην μακρά και επιτυχημένη πορεία και  ιστορία της ομάδος.

Το πρόγραμμα της πρώτης  προπόνησης περιελάμβανε ομιλία του προπονητή Γιάννη Τσεμπερίδη, προγραμματισμό των προπονήσεων , ενώ στη συνέχεια δόθηκε βάση στην αερόβια αντοχή , σε αερόβια ικανότητα, καθώς και ασκήσεις γενικής δύναμης.

Τριπλό μεταγραφικό ‘’ χτύπημα ‘’

Τρεις μεταγραφές πραγματοποίησε η διοίκηση  του Νταηλάκη , ενισχύοντας έτσι το ρόστερ της ενόψει της έναρξης του κυπέλλου και του πρωταθλήματος.

Ο ΑΣ Νταηλάκης  ήρθε σε συμφωνία με τους Μιχάλη Γαργάλα, Θόδωρο Βλαχόπουλο  και Ιωακείμ Μπορόζη , προσθέτοντας στο δυναμικό της τρεις παίκτες με εμπειρία που θα βοηθήσουν πάρα πολύ την ομάδα ενόψει της δύσκολης και ανταγωνιστικής σεζόν, αλλά επίσης  θα βοηθήσουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας έχοντας παραστάσεις πολλών ετών στο Καστοριανό ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο.

Τέλος, ο Ανδρέας Σεργιαννίδης θα συνεχίσει κανονικά στην ομάδα του Νταηλάκη βάζοντας τέλος στα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών που τον ήθελαν να βρίσκεται ανάμεσα σε Μέγα Αλέξανδρο Καλλιθέας και Καστοριά.

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria