Στην Καστοριά και ο Κυριακόπουλος - OlaDeka

Στην Καστοριά και ο Κυριακόπουλος

Παίκτης της Καστοριάς και με τη… βούλα πλέον είναι ο Γιάννης Κυριακόπουλος, καθώς η μεταγραφή του ανακοινώθηκε από τους διοικούντες.

Ο 37χρονος γκαρντ και οι άνθρωποι του ΑΣΚ είχαν καταλήξει εδώ και καιρό σε συμφωνία για συνεργασία, η οποία επισημοποιήθηκε με την ανακοίνωση της απόκτησής του. Έτσι, ο Γιάννης Κυριακόπουλος θα ενισχύσει την Καστοριά στο νέο πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Β’ Εθνικής, μετά την αποχώρησή του από το Παγκράτι, με το οποίο είχε πέρυσι στην Α2 κατά μέσο όρο 10 πόντους, 4,9 ασίστ και 2,5 ριμπάουντ.

Η ανακοίνωση: «Συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδας μας ήρθε η συμφωνία με τον Γιάννη Κυριακόπουλο. Ο Γιάννης Κυριακόπουλος ήταν φέτος από τους βασικούς πρωταγωνιστές στην τρομερή πορεία του Παγκρατίου προς την 5η θέση και την είσοδο στα playoffs ανόδου της Α2 έχοντας 10 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 4,9 ασίστ ανά αγώνα και παραμένει μια εξαιρετική λύση για τη θέση του πλέι μέικερ, στα 37 του χρόνια (1,85μ.), με θητεία νωρίτερα σε Πανιώνιο, ΑΕΛ, ΑΕΚ, Πανελευσινιακό και Δόξα Λευκάδας. Τον καλωσορίζουμε στην ομάδα μας και του ευχόμαστε υγεία και επιτυχία σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria