Κοσμίδης: Ο «Ομοσπονδιακός προπονητής» της γούνας - Ένωσε 11 φορείς που έκαναν «ομάδα» και παρουσιάζουν την Πέμπτη το Business Plan στον Καρυπίδη - OlaDeka

Κοσμίδης: Ο «Ομοσπονδιακός προπονητής» της γούνας – Ένωσε 11 φορείς που έκαναν «ομάδα» και παρουσιάζουν την Πέμπτη το Business Plan στον Καρυπίδη

ΤΟΥΣ ΕΝΩΣΕ ΟΛΟΥΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΟΓ

Στην συνάντηση που έγινε προχθές, παραβρέθηκαν τα εργατικά κέντρα και τα επιμελητήρια Καστοριάς – Κοζάνης, επιστημονικοί σύμβουλοι και όλοι οι συνδικαλιστικοί φορείς του κλάδου της γουνοποιίας. Συμφώνησαν όλοι σε ένα συγκεκριμένο business plan που θα αποτελέσει την βασική πρόταση των ανθρώπων της γούνας προς την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Την ερχόμενη Πέμπτη στις 12:30 ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας θα υποδεχθεί το ενιαίο (όπως το επιθυμούσε και έθετε ως όρο την ύπαρξη του για την έναρξη συνομιλιών) μέτωπο του κλάδου έτσι ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για την ανάπτυξη του στρατηγικού σχεδιασμού για τα επόμενα χρόνια του αντικειμένου της παραγωγής γούνας.

Εντυπωσιακό ως αποτέλεσμα κρίνεται το ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κατάφερε το ακατόρθωτο: Να κάνει «ομάδα» με κοινό στόχο, τις διάφορες σκόρπιες και φυγόκεντρες δυνάμεις της Ελληνικής Γουνοποιίας.

Τώρα όλοι αναμένουν την στάση Καρυπίδη απέναντι στην ενιαία πρόταση των φορέων. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, γιατί σύμφωνα με πληροφορίες του oladeka.com ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ήδη έχει πληροφορηθεί όπως είναι φυσικό τις βασικές γραμμές (για να μην πούμε το συνολικό περιεχόμενο) των προτάσεων που θα παραλάβει επίσημα την Πέμπτη. Και η άποψη του μέχρι στιγμής καταγράφεται σε μια φράση που φέρεται να έχει αναφέρει: « Άλλα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και άλλα όχι…»

Τα τύμπανα ηχούν με βαθμιαία αύξηση του τέμπο και της έντασης… Η Πέμπτη έρχεται. Εν αναμονή των εξελίξεων…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria