Κώστας Φλώρος: Είστε τσολιάδες στα ανάκτορα του Δήμου βρε ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!! - OlaDeka

Κώστας Φλώρος: Είστε τσολιάδες στα ανάκτορα του Δήμου βρε ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ!!

ΞΕΣΠΑΘΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΚ

Νέα ανάρτηση στο Facebook πάλι από τον Πρόεδρο του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς Κώστα Φλώρο με βέλη προς τους…τσολιάδες των ανακτόρων.

Τώρα τι να πω δεν μπορώ να πω τίποτα ο Δήμος Καστοριάς έδειξε για άλλη μια φορά ότι στηρίζει έμπρακτα τον Ναυτικό Όμιλο Καστοριάς τώρα θέλω να δω πως χωρίς προγραμματική θα γίνει συνδιοργανωτής στο Βαλκανικό πρωτάθλημα κωπηλασίας όταν συνδιοργανωτής είναι ο Ναυτικός Όμιλος Καστοριάςι η Αντιπεριφέρια Καστοριάς με 10000 ευρω και η ΓΓΑ με 30000 και διοργανωτής η ΕΚΟΦΝΣ εύγε <<κύριοι>> του Δήμου Καστοριάς ΕΥΓΕ..Είστε τσολιάδες στα ανάκτορα του Δήμου βρε ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ…

FLOROS-PETROPOULOS

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
ΕΙΣΗΓΗΣΗ
Προς

 

Δημοτικό Συμβούλιο Καστοριάς
Θέμα: α) Έγκριση συνδιοργάνωσης αγώνων κωπηλασίας στο πλαίσιο του Βαλκανικού πρωταθλήματος στην Καστοριά β) διάθεση πίστωσης & έγκριση δαπανών.
Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία Φιλάθλων Ναυτικών Σωματείων (ΕΚΟΦΝΣ) δείχνοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη της και την προτίμησή της στο Δήμο Καστοριάς και στη λίμνη “Ορεστειάς”, τόσο για την προετοιμασία των αθλητών της όσο και για τη διεξαγωγή αγώνων, διοργανώνει το Βαλκανικό Πρωτάθλημα Κωπηλασίας στη λίμνη της Καστοριάς από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου.
Μετά τις διακρίσεις των Ελλήνων κωπηλατών στην Ολυμπιάδα του Ρίου, θεωρώ ότι είναι μεγάλη τιμή που η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία επέλεξε τη λίμνη μας γι’αυτή τη μεγάλη διοργάνωση. Αναμφίβολα πρόκειται για μία γιορτή της κωπηλασίας που προσφέρει χαμόγελα όχι μόνο στους συμμετέχοντεςκωπηλάτες οι οποίοι προέρχονται από διάφορα κράτη των Βαλκανίων, αλλά και σε όσους πλαισιώσουν τον κωπηλατικό στίβο ως θεατές και προσφέρουν το χειροκρότημα τους στους αθλητές.
Η επιτυχία της συνδιοργάνωσης και του Βαλκανικού πρωταθλήματος στηρίζεται και στην οικονομική βοήθεια που προσφέρει ο Δήμος Καστοριάς – Αντιδημαρχία Αθλητισμού, δεδομένου ότι με αυτό τον τρόπο βρίσκεται δίπλα στους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες.
Σύμφωνα με τα παραπάνω,
κι έπειτα από έγγραφο αίτημα (308/1062) της ΕΚΟΦΝΣγια συνδιοργάνωση και κάλυψη μέρος εξόδων για την πραγματοποίηση του Βαλκανικού πρωταθλήματος,
Εισηγούμαι
α) Την έγκριση συνδιοργάνωσηςτου Βαλκανικού πρωταθλήματος κωπηλασίας με την ΕΚΟΦΝΣ που θα διεξαχθεί στη λίμνη της Καστοριάς από 9 έως 11 Σεπτεμβρίου 2016.
β) Τη διάθεση πίστωσης και την έγκριση δαπανών για την κάλυψη μέρος εξόδων που απαιτούνται για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος.
Οι δαπάνες αφορούν τη διαμονή αθλητών και ανέρχονται στο ποσό των 5.880,00€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ και θα καλυφθούν από τον Κ.Α.Ε. 15.6472.00 “Έξοδα αθλητικών δραστηριοτήτων”.
Καστοριά 18 / 8 / 2016
Ο Αντιδήμαρχος
Τουρισμού-Αθλητισμού-Επιχειρηματικότητας
& Παραδοσιακών Πολιτιστικών Εκδηλώσεων
Δημήτρης Πετρόπουλος
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria