Κράτησε τον βασικό κορμό της η Καστοριά - OlaDeka

Κράτησε τον βασικό κορμό της η Καστοριά

Η Καστοριά συνεχίζει τον σχεδιασμό της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, και έτσι κράτησε στο ρόστερ της επτά παίκτες, με το basketblog.gr να σας έχει ενημερώσει για αρκετούς από αυτούς. Στην ομάδα του Γιώργου Σούλιου παρέμεινε ο Θεόδωρος Τεπετίδης (Μένει Καστοριά ο Τεπετίδης) όπως και οι Γιάννης Αντωνιάδης και Ορέστης Ματενίδης (Κρατά Ματενίδη και Αντωνιάδη η Καστοριά). Επίσης στην ομάδα έμεινε ο αρχηγός της Δημήτρης Δαραβίγκας, αλλά και οι Γιώργος Τασιούδης, Χριστόφορος Τερσενίδης και τον Γιώργος Τακίδης.

Αναλυτικά:

Μετά από μια πετυχημένη χρονιά στην Β’Εθνική και με την πιθανότητα συμμετοχής στην Α2, η ομάδα μας, η Καστοριά, ξεκίνησε το σχεδιασμό της επόμενης χρονιάς.
Έτσι ήρθαν οι πρώτες ανανεώσεις. Η αρχή έγινε με τον αρχηγό Δημήτρη Δαραβίγκα και συνεχίστηκε με τους Γιάννη Αντωνιάδη, Ορέστη Ματενίδη, Θεόδωρο Τεπετίδη, Γιώργο Τασιούδη, Χριστόφορο Τερσενίδη και τον Γιώργο Τακίδη.
Με σταθερά βήματα θα ενισχυθεί η ομάδα μας ώστε να χτιστεί ένα ροστερ ανταγωνιστικό για τις απαιτήσεις της κατηγορίας που θα συμμετέχουμε.
Ευχόμαστε καλή αγωνιστική χρονιά, με υγειά , όρεξη για δουλειά και επιτυχίες σε όλους τους παίκτες !!

Μετα απο μια πετυχημενη χρονια στην Β’Εθνικη και με την πιθανοτητα συμμετοχης στην Α2,, η ομαδα μας, η Καστορια, ξεκινησε το σχεδιασμο της επομενης χρονιας.
Ετσι ηρθαν οι πρωτες ανανεωσεις.
Η αρχη εγινε με τον αρχηγο Δημητρη Δαραβιγκα και συνεχιστηκε με τους Γιαννη Αντωνιαδη,Ορεστη Ματενιδη,Θεοδωρο Τεπετιδη,Γιωργο Τασιουδη,Χριστοφορο Τερσενιδη και τον Γιωργο Τακιδη.
Με σταθερα βηματα θα ενισχυθει η ομαδα μας ωστε να χτιστει ενα ροστερ ανταγωνιστικο για τις απαιτησεις της κατηγοριας που θα συμμετεχουμε.
Ευχομαστε καλη αγωνιστικη χρονια, με υγεια , ορεξη για δουλεια και επιτυχιες σε ολους τους παικτες !!

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria