Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΟΝ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ - OlaDeka

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΞΕΝΟ ΤΟΝ ΜΟΥΖΕΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ

Ανάδειξη του Μπόρις, κόντρα σε τοπικούς εκπροσώπους του ΣΥΡΙΖΑ που αμφισβητούν τις δράσεις του για τη γούνα

Τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που τυγχάνει να είναι και επαγγελματίες του κλάδου της γούνας έχουν διατρανώσει τις ενστάσεις τους αλλά και την αντίθεση τους για τη δράση του ομίλου Μουζενίδη και τις επιπτώσεις που είχαν και συνεχίζουν να έχουν αυτές (βλ. πρόσφατες επιδείξεις και συναλλαγές στην Χαλκιδική) στον κλάδο της γούνας και την ευρύτερη περιοχή παραγωγής Καστοριάς -Σιάτιστας. Εδώ και μερικούς μήνες όμως, η κυβέρνηση προχώρησε σε μια κίνηση που δεν φαίνεται να συμπλέει και τόσο με τις απόψεις των ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ γουνοποιών και ενισχύει τυπικά αλλά και ουσιαστικά τον Μπόρις Μουζενίδη ο οποίος αποδεικνύεται παντός καιρού και κομμάτων. Διαβάστε το δημοσίευμα που κυκλοφορεί τους τελευταίους μήνες σε διπλωματικά ΜΜΕ εσωτερικού και εξωτερικού:
“Μια νέα αναγνώριση της προσπάθειας του Προέδρου του τουριστικού Ομίλου Μουζενίδη, κ. Μπόρις Μουζενίδη, για την προβολή της Ελλάδας, έρχεται αυτή τη φορά από το επίσημο Ελληνικό Κράτος και πιο συγκεκριμένα από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.
Με Προεδρικό διάταγμα που εκδόθηκε με πρόταση του Υπουργού Εξωτερικών, αναγνωρίζεται ο κ. Μπόρις Μουζενίδης ως Επίτιμος Πρόξενος της Λευκορωσίας, με έδρα την Θεσσαλονίκη και δικαιοδοσία στις περιφερειακές ενότητες της Περιφέρειας Κεντρικής, Δυτικής, Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.Από τη θέση αυτή, ο κ. Μπόρις Μουζενίδης θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο μεταξύ Ελλάδας και Λευκορωσίας, με στόχο την αποτελεσματική διαχείριση των διμερών θεμάτων και την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας των δυο λαών.”
mouzenidis
Ο Μπ. Μουζενίδης με τους δημοσιογράφους – Μαρία Σόνους-Αθανασιάδου (αριστερά) και Σοφία Προκοπίδου (δεξιά) – κατά των εορταστικών εκδηλώσεων στο Διασυμμαχικό Νεκροταφείο Ζέιτενλικ στη Θεσσαλονίκη
Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria