ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΔΗΚΑ - OlaDeka

ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΔΗΚΑ

«Δεν νοείται να υπάρχουν δημόσιοι φορείς που να νοικιάζουν σε ιδιώτες, ενώ υπάρχουν ελεύθεροι χώροι σε κρατικά κτίρια»

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε πριν λίγες ημέρες με πρωτοβουλία της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, ο εκπρόσωπος της  ΕΔΗΚΑ Αχιλλέας Ευαγγέλου αποκάλυψε ότι και παλαιότερα έκανε πρόταση στην Ομοσπονδία Γούνας να μεταφερθεί στο κτίριο της ΕΔΗΚΑ αλλά “κάτι έγινε και η υπόθεση κόλλησε…”!

Συγκεκριμένα ο Α. Ευαγγέλου στην τοποθέτησή του παρουσία του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης κ. Μιχελάκη ανάφερε ότι:

“Δεν νοείται σ΄ αυτό το διάστημα, με την κρίση που περνάει η χώρα, να υπάρχουν δημόσιοι φορείς που να νοικιάζουν σε ιδιώτες, ενώ υπάρχουν ελεύθεροι χώροι σε κρατικά κτίρια.
Εμείς παλαιότερα είχαμε κάνει πρόταση στους φορείς της γούνας αντί να πληρώνουν ενοίκια να έρθουν στο χώρο της ΕΔΗΚΑ και να απαλλάξουν την εταιρεία από ένα μεγάλο μέρος του τεράστιου λειτουργικού κόστους που πληρώνουμε σήμερα και δεν μπορούμε να το αντέξουμε”.

Γενικά πάντως το κλίμα φαίνεται να γίνεται ευνοϊκό προς τη λύση της ΕΔΗΚΑ ως κτίριο υποδοχής των δημοσίων υπηρεσιών οι οποίες αυτή τη στιγμή πληρώνουν ενοίκιο για ιδιωτικά κτίρια στα οποία είναι εγκατεστημένες.

Επίσης φέρεται ως κλειδωμένο το θέμα της παραχώρησης του κτιρίου του πρώην ΚΕΓ στους συνδικαλιστικούς φορείς της γούνας.

Εν τω μεταξύ, «φοβάται ο Γιάννης το θεριό και το θεριό το Γιάννη» με το περιβόητο business plan των φορέων για το οποίο γίνεται μεγάλο παζάρι, ζυμώσεις, παλινδρομήσεις και σοβεί ένα υπόγειο κόχλασμα με υψηλές αλλά σταθερές -ακόμη- θερμοκρασίες οι οποίες αν πάρουν την ανιούσα ίσως και να παράξουν έντονες αναταράξεις και πολλές φυσαλίδες.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν και πως θα δέσει το…γλυκό ή αν απλά μας μείνουν οι…φυσαλίδες για να θυμίζουν ένα απλό όνειρο θερινής νυκτός…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria