Φυσικό αέριο - Δύο βάνες αναμονής θα κατασκευάσει ο TAP στην Καστοριά - OlaDeka

Φυσικό αέριο – Δύο βάνες αναμονής θα κατασκευάσει ο TAP στην Καστοριά

ΣΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΟΥΣ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία Bonatti –J&P Avax S.r.l (με το αρ. πρωτ.: LT-c9136-00077 έγγραφο της), η οποία είναι Ανάδοχος του Έργου:

Λεπτομερής Σχεδιασμός, Προμήθεια και Κατασκευή του Διαδρατικού Αγωγού (Trans Adriatic Pipeline – TAP), προβλέπεται η κατασκευή 2 σταθμών βανών κατά μήκος του δικτύου που διέρχεται ο αγωγός στον Δήμο Καστοριάς, ο πρώτος εξ’ αυτών στην Δ.Ε. Αγίων Αναργύρων και ο δεύτερος στην Δ.Ε. Αγίας Τριάδας.

Αυτά τα στοιχεία δημιουργούν δυνατότητα επενδυτικών σχεδίων για δίκτυο διανομής οικιακού και επαγγελματικού φυσικού αερίου.

Λέτε;

upd – Πάντως σύμφωνα με τα λεγόμενα αρμοδίων του tap με τους οποίους επικοινώνησε το oladeka.com η συγκεκριμένη αναφορά μάλλον έχει να κάνει με τα εξ αρχής σχεδιασμένα βαλβιδοστάσια που κύριο λόγο ύπαρξης έχουν τον έλεγχο και την συντήρηση του αγωγού. Βεβαίως, οι βαλβίδες αυτές μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για την τροφοδότηση οικισμών αφού όμως υπάρξει επενδυτικό ενδιαφέρον για τη δημιουργία τοπικού δικτύου. Οπότε, μάλλον πρέπει να προσγειωθούμε και να μείνουμε στα όσα γνωρίζαμε ως τώρα…

 

 

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria