Γράμμος: Συνελήφθησαν 4 παράνομοι υλοτόμοι - OlaDeka

Γράμμος: Συνελήφθησαν 4 παράνομοι υλοτόμοι

Σύλληψη τεσσάρων ατόμων σε περιοχή της Καστοριάς για παράβαση της δασικής νομοθεσίας

Χθες (17-08-2016) το μεσημέρι σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου Καστοριάς, συνέλαβαν τέσσερις (4) υπηκόους Αλβανίας, ηλικίας 34,29,17 και 14 χρονών, για παράβαση της δασικής νομοθεσίας  και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο συντονισμένων αστυνομικών δράσεων για την πάταξη του διασυνοριακού εγκλήματος και της λαθροϋλοτομίας, αστυνομικοί εντόπισαν σε ορεινή δασική περιοχή πλησίον του οικισμού Μονόπυλο Καστοριάς, κοντά στην Ελληνοαλβανική μεθόριο, τους προαναφερόμενους να υλοτομούν σε δημόσια δασική έκταση χωρίς άδεια της αρμόδιας Δασικής Υπηρεσίας.

Οι προαναφερόμενοι που όπως προέκυψε είχαν εισέλθει στο Ελληνικό έδαφος από μη ελεγχόμενη μεθοριακή διάβαση, είχαν προβεί στην κοπή ξυλείας περίπου είκοσι -20- κυβικών μέτρων, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα (1) τσεκούρι, δυο (2) αλυσοπρίονα και δυο (2) ημίονοι.

Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Νεστορίου Καστοριάς, ενώ οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria