Underground Box Καστοριάς: Εξαιρετική η συμμετοχή των Αφεντούλη, Αραμπατζή και Διαμαντή στο CROSSBATTLE Θεσσαλονίκης - OlaDeka

Underground Box Καστοριάς: Εξαιρετική η συμμετοχή των Αφεντούλη, Αραμπατζή και Διαμαντή στο CROSSBATTLE Θεσσαλονίκης

Φωτογραφίες

1-3 Ιουλίου διεξήχθησαν στο κλειστό γήπεδο του Δήμου Αμπελοκήπων στη Θεσ/νίκη οι αγώνες Crossfit με την ονομασία “CROSSBATTLE!” Tο Underground Box της πόλης μας, εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές:

Νίκο Αφεντούλη στη κατηγορία scaled men και τους Βασίλη Αραμπατζή και Αντώνη Διαμαντή στη κατηγορία teens(16-19). Στη τελική κατάταξη, μετά από τρεις μέρες σκληρούς αγώνες,ο Αφεντούλης κατέλαβε την 22η θέση από 450+ συνολικά αθλητές.

Ο Διαμαντής την 17η από 45 αθλητές και ο Αραμπατζής βρέθηκε ισόβαθμος στην τρίτη θέση, αλλά έμεινε εκτός βάθρου λόγο βαρύτητας του τελευταίου αγωνίσματος για μια θέση κατακτώντας την 4η θέση από 45 αθλητές !

Όπως είπε ο προπονητής τους Βαγγέλης Τσουρτσούλας,οι αγώνες ήταν πολύ υψηλού επιπέδου, για πολύ καλά προετοιμασμένους αθλητές.

Οι τρεις Καστοριανοί αθλητές απέδειξαν,ο μεν Αφεντούλης για ακόμα μία φορά, οι δε Αραμπατζής και Διαμαντής που πήραν το βάπτισμα του πυρός σε πανελλήνιους αγώνες, τη σωστή και αυστηρή δουλειά που κάνουν στο Underground Box!

undergroundbox-crossbattle-thessaloniki

Περισσότερες φωτογραφίες στο facebook.com/undergroundboxGR

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria