ΤΣΟΥΚΑΣ: ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1ο FUR FESTIVAL - OlaDeka

ΤΣΟΥΚΑΣ: ΑΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΜ, ΕΜΕΙΣ ΤΟ 1ο FUR FESTIVAL

Όλες οι λεπτομέρειες του 1ου Kastorian Fur Festival που ετοιμάζει τον Οκτώβριο ο Προφήτης Ηλίας

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς «Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ» διοργανώνει το 1ο KASTORIAN Fur Festival. Ως ημερομηνία τέλεσης ορίζεται η τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου και ως χώρος διεξαγωγής το κτίριο της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

Προτεραιότητα θα έχουν τα μέλη του συνδέσμου που συμμετείχαν στην τελευταία έκθεση γούνας Καστοριάς αλλά και άλλα μέλη – γουνοποιοί από την Καστοριά και την Σιάτιστα.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή του oladeka.com  στο Fur Festival έχει εξασφαλιστεί η προσέλευση πελατών από όλη την πρώην Σοβιετική Ένωση και όχι μόνο. Για τον σκοπό αυτόν έχουν ναυλωθεί τρία αεροπλάνα για τη μεταφορά των επισκεπτών, τα οποία γίνεται προσπάθεια να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο Αριστοτέλης. Αν δεν σταθεί αυτό δυνατόν, τα αεροπλάνα θα προσγειωθούν στην θεσσαλονίκη και οι επιβάτες θα μεταφερθούν στην Καστοριά με λεωφορεία.

Στους συμμετέχοντες εκθέτες έχει εξασφαλιστεί υπέρ του δέοντος ελκυστική τιμή για την συμμετοχή τους. Η συγκεκριμένη διοργάνωση έρχεται στην εποχή του υπερσυγκεντρωμένου στοκ γουνοποιιτικών προϊόντων και ευελπιστεί να δημιουργήσει μία αγορά ελεύθερων πωλήσεων λίγο μετά τη «σεζόν των νησιών».

Οι πληροφορίες θεωρούνται έγκυρες αφού προέρχονται από τον τον αντιπρόεδρο του ΔΣ του Προφήτη Ηλία, ο οποίος μάλιστα δήλωσε «Με τέτοιες κινήσεις θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε τον κλάδο και τους συναδέλφους και όχι με φόρουμ τα οποία δεν μπορούν να προσφέρουν τιποτα»!

Άμεσο αντίκτυπο φαίνεται ξεκάθαρα ότι θα έχουν οι παραπάνω εξελίξεις στην έκβαση της αυριανής εκδήλωσης της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria