1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προιόντων & αγροτικών μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας, 27-31 Ιουλίου - OlaDeka

1ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προιόντων & αγροτικών μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας, 27-31 Ιουλίου

Σέρβια Κοζάνης

Με σύνθημα “Δουλειά, Καινοτομία, Εξωστρέφεια”ο Δήμος Σερβίων-Βελβεντούδιοργανώνει το 1o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Προϊόντων και Αγροτικών Μηχανημάτων Δυτικής Μακεδονίας “AgroFest”, στο χρονικό διάστημα από 27 έως 31 Ιουλίου 2016, στο Καμμένο (Τούρκικο) Σχολείο Σερβίων.

Στόχος του Δήμου είναι να καταστήσει την περιοχή σημείο αναφοράς στην παραγωγή αγροτικών προιόντων αξιοποιώντας και προβάλλοντας τα υψηλής ποιότητας αγροτικά προιόντα που παράγει ο τόπος.Παράλληλα επιδιώκει με κάθε τρόπο να ενισχύσει την παραγωγική κουλτούρα, την ποιότητα, την καινοτομία και την εξωστρέφεια των τοπικών προιόντων αναδεικνύοντας ταυτόχρονα το σύνολο των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της περιοχής.

Ως εκ τούτου ο Δήμαρχος Σερβίων-Βελβεντού κ.Α.Κοσματόπουλος καλεί τους παραγωγούς να συμμετέχουν και να αξιοποιήσουν την ευκαιρία αυτή συμβάλλοντας ο καθέντας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, στην καθιέρωση και προβολή ενός αγροτικού φεστιβάλ υψηλών προδιαγραφών, με επισκέπτες από όλη τη Βόρεια Ελλάδα. Το Agorfest θα αποτελέσει σημείο συνάντησης μεταποιητών, εμπόρων, κατασκευαστών μηχανημάτων, επιχειρηματικών συμβούλων, και ανθρώπων της αγοράς απ’όλη την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.Το φεστιβάλ υποστηρίζουν ενεργά η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας και το Επιμελητήριο Κοζάνης.

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή παραγωγών στο Φεστιβάλ έχει ξεκινήσει.

Πληροφορίες για συμμετοχές στο φεστιβάλ, κ. Σοφοκλής Μποτονάκης ( Τηλ. 6909909500) και Δήμος Σερβίων Βελβεντού, κα. Μαρία Εμμανουήλ,τηλ. 24643 50122, fax:2464024445, e-mail:[email protected]

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria