Στο «πραξικόπημα» ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε το ρωσικό Su 24! Προπαγάνδα δίχως τέλος… - OlaDeka

Στο «πραξικόπημα» ο Τούρκος πιλότος που κατέρριψε το ρωσικό Su 24! Προπαγάνδα δίχως τέλος…

Το καθεστώς Ερντογάν θα κάνει τα πάντα για να εκμεταλλευθεί την αποτυχία του πραξικοπήματος εναντίον του.Ακόμη και να “φορτώσει” σε στρατιωτικούς που μπορεί να είναι εμπλεκόμενοι ,μπορεί και όχι την …επιδείνωση των ρωσοτουρκικών σχέσεων!!!

Κι όμως ο δήμαρχος της Άγκυρας Γκιολίχ Γκιοκτσέκ,δήλωσε στο CNNTurk ότι ο πιλότος που κατέρριψε το ρωσικό Su 24,είναι …πραξικοπηματίας! Και άρα επίτηδες έριξε το ρωσικό αεροσκάφος; Προφανώς αυτό θέλει να στείλει ως μήνυμα.

Ο Γκιοκτσέκ κινούμενος στη γραμμή Ερντπγάν μίλησε ύπαρξη «παράλληλης δομής» στον τουρκικό στρατό, λέγοντας ότι αυτή η «παράλληλη δομή» ΕΔ,η οποία και  ευθύνεται για την επιδείνωση των σχέσεων με την Ρωσία. Σύμφωνα με τον δήμαρχο της Άγκυρας, αυτό το ξέρει η κυβέρνηση.

«Συγκεκριμένα αυτή η «παράλληλη δομή» χάλασε τις σχέσεις μας με τη Ρωσία. Στην κατάρριψη του ρωσικού αεροπλάνου συμμετείχε ένας από τους πιλότους αυτής της «δομής» και το λέω εκατό τοις εκατό» δήλωσε ο Γκιοκτσέκ, προσθέτοντας: «Ο πιλότος αυτός ήταν ένας από αυτούς που συμμετείχαν στο πραξικόπημαι».

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria