Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Εργαστήρι Πολιτικής για Αιρετούς της ΕΕΤΑΑ με θέμα τη Διαβούλευση στην Καστοριά - OlaDeka

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Εργαστήρι Πολιτικής για Αιρετούς της ΕΕΤΑΑ με θέμα τη Διαβούλευση στην Καστοριά

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016 πραγματοποιήθηκε στο Σκαπέρδειο Δημοτικό Μέγαρο το «Εργαστήρι Πολιτικής για Αιρετούς» από την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (EETAA). Οι ομιλητές, μέλη του διδακτικού προσωπικού του Διατμηματικού Διαπανεπιστημιακού Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση», κύριοι Ράλλης Γκέκας, Δρ Οικονομικών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ο κος Ι. Κυρίτσης, Αν. Καθ. και Αν. Πρόεδρος του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του ΑΠΘ και ο κος Ιωσήφ Πλημάκης, Δρ Διοικητικών Επιστημών, αναφέρθηκαν στη διαβούλευση και το ρόλο της στα αναπτυξιακά προγράμματα και τα προγράμματα δράσης του δήμου. Ακόμη, επισήμαναν τα οφέλη της διαβούλευσης σε θέματα γενικότερου τοπικού ενδιαφέροντος.

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και χρήσιμη πρωτοβουλία της ΕΕΤΑΑ ανταποκρίθηκαν ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Αν. Αγγελής και ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γ. Παπαδόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Δ. Κωτούλας και Αθ. Τέρψης, όπως και δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Καστοριάς. Επίσης, στο εργαστήρι πολιτικής συμμετείχε ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβ. του Άργους Ορεστικού κος Αλέξανδρος Καράτζιος. Ο Δήμαρχος με τη λήξη της εκδήλωσης είχε την ευκαιρία να συζητήσει και κατ’ ιδίαν με τους διακεκριμένους επιστήμονες, οι οποίοι επί σειρά ετών εργάζονται στο επιστημονικό πεδίο των Οικονομικών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Πιο συγκεκριμένα, κος Ράλλης Γκέκας, επιστημονικός σύμβουλος της ΚΕΔΕ, ο οποίος έχει διατελέσει Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΕΤΑΑ, ενημέρωσε για τις τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις και τις ευκαιρίες εύρεσης πόρων για τους ΟΤΑ.

eetaa1-768x576

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria