Καστοριά - Ιδρύθηκε η πρώτη γυναικεία ομάδα! - OlaDeka

Καστοριά – Ιδρύθηκε η πρώτη γυναικεία ομάδα!

Ως σκέψη και ιδέα αποδίδεται στον κ. Σάκη Βασιλείου, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ την αγάπη του για το ποδόσφαιρο της Καστοριάς.

Το πρωτόγνωρο εγχείρημα για τα δεδομένα του Νομού Καστοριάς είχε ανακοινωθεί από το oladeka.com στο πλαίσιο της εκδήλωσης ενδιαφέροντος από αθλήτριες της περιοχής σχετικά με την ανακοίνωση του ποδοσφαιρικού τμήματος της «ΔΟΞΑΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ» να ιδρύσει Γυναικεία Ποδοσφαιρική Ομάδα. Σήμερα από ότι φαίνεται η ιδέα του Σάκη Βασιλείου βρήκε ανταπόκριση και οι αθλήτριες του νομού Καστοριάς  στις 16 Ιουλίου δίνουν το εναρκτήριο λάκτισμα στο γήπεδο των Αμπελοκήπων. Ιστορική στιγμή για το ποδόσφαιρο της Καστοριάς αφού εγκαινιάζεται το γυναικείο ποδόσφαιρο στην περιοχή με την πρώτη ομάδα να έχει συνταχθεί.
Αξίζει να σημειωθεί ότι όπως δήλωσε στο oladeka.com o κ. Σάκης Βασιλείουυπήρξε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον από κορίτσια που παίζουν μπάλα και αναγκάζομαι με δικά τους μάλιστα έξοδα να πηγαίνουν στην Κοζάνη για να αγωνιστούν στην γυναικεία ομάδα της περιοχής.”  Υπάρχουν επίσης πολλά κορίτσια συνέχισε ο κ. Βασιλείου που στις μικρότερες ηλικίες παίζουν μπάλα με τα αγόρια, αλλά όσο μεγαλώνουν, τόσο απομακρύνονται από τους αγωνιστικούς χώρους.

Ο προπονητής της πρώτης Καστοριανής γυναικείας ομάδας, κ. Σταύρος Ευαγγελίδης δήλωσε πολύ χαρούμενος για το νέο αυτό εγχείρημα, καλώντας γονείς, κορίτσια και γυναίκες να βρεθούν στις 16 Ιουλίου στις 7 το απόγευμα στην πρώτη συνάντηση που θα γίνει στο γήπεδο των Αμπελοκήπων.

Η ομάδα πιθανότατα να ενταχθεί στον 2ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, στον οποίο αγωνίζονται οι ομάδες:

Αστέρας Ιωαννίνων
Κέρκυρα 1996
ΠΑΟΚ Κοζάνης
AO Άρτας
Αμαζόνες Θεσπρωτίας

 

Η διοίκηση της Δόξας στηρίζει την όλη προσπάθεια, παρέχοντας όλα τα μέσα. Σύμφωνα με πληροφορίες του oladeka.com στην πρώτη συγκέντρωση θα παρευρεθεί και η Καστοριανή ποδοσφαιρίστρια του ΠΑΟΚ και της Εθνικής Ελλάδος, Ελένη Μάρκου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria