Καστοριά: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εξάρθρωσε σπείρα Αλβανών κακοποιών - OlaDeka

Καστοριά: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας εξάρθρωσε σπείρα Αλβανών κακοποιών

Ενας αστυνομικός που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας οδήγησε στην εξάρθρωση μιας σπείρας Αλβανών κακοποιών που περνούσαν παράνομα από την πατρίδα τους στην ελληνική επικράτεια μέσω αφύλακτων διαβάσεων στα σύνορα, για να κάνουν διαρρήξεις στα σπίτια χωριών της Καστοριάς.

Ο ένστολος έπιασε στα πράσα τους τρεις αλλοδαπούς τη στιγμή που προσπαθούσαν να τρυπώσουν στο σπίτι ενός 64χρονου σε ορεινή περιοχή της Καστοριάς και τους έτρεψε σε φυγή. Ταυτόχρονα, σήμανε συναγερμό στους συναδέλφους του με αποτέλεσμα να ξεκινήσει ανθρωποκυνηγητό από άνδρες του αστυνομικού τμήματος και του τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Νεστορίου, της Ομάδας Πάταξης Διασυνοριακού Εγκλήματος και της Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς!

Οι δυνάμεις δεν άργησαν να εντοπίσουν τους δυο 33χρονους και τον 19χρονο ομοεθνή τους και να τους βάλουν χειροπέδες, με τις οποίες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς. Εκείνος τους άσκησε δίωξη για απόπειρα διάρρηξης, παράνομη είσοδο στη χώρα και παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και έδωσε εντολή για την διοικητική τους απέλαση.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria