ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΟΓ: Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΚΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ/Σ ΤΗΣ FUR EUROPE - OlaDeka

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΟΓ: Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΚΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ/Σ ΤΗΣ FUR EUROPE

VIDEO

ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΟΓ: Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΙΛΤΟΥ ΚΑΡΑΚΟΥΛΑΚΗ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ Δ/Σ ΤΗΣ FUR EUROPE

Μέχρι και το www.petakillsanimals.com που μόνο το oladeka.com αναφέρει εδώ και χρόνια, ακούστηκε στην εκδήλωση. Ο Μίλτος Καρακουλάκης μέλος του Δ/Σ της Fur Europe το επεσήμανε ως ένα από τα στοιχεία που αποδεικνύουν την αλλαγή από αμυντικό σε αντεπιθετικό δόγμα της IFF σχετικά με την αντιμετώπιση των δήθεν οικολόγων antifur.

Είναι μια από τις απόψεις που μένουμε πιστοί από το 1995 όταν προσπαθούσαμε να πείσουμε τους τότε υπεύθυνους των φορέων ότι η παθητική στάση είναι μεγάλο λάθος ως τακτική. Επίσης το μέλος της Fur Europe αναφέρθηκε στην ανάγκη δημιουργίας επικοινωνιακών στρατηγικών με διάσημους (καλλιτέχνες, τραγουδιστές, ηθοποιούς ) που στην Αμερική τα τελευταία τρία χρόνια έχει αποδώσει εντυπωσιακά.

Αντικείμενο στο οποίο -όπως τόνισε- η Ελλάδα είναι πάρα πολύ πίσω. Αυτό είναι μια ακόμη σημαία που κραδαίνει το oladeka.com εδώ και χρόνια. Χαμογελάσαμε με έκπληξη -ομολογούμε- όταν ακούσαμε επίσημο στέλεχος της διεθνούς γουνοποιίας να λέει αυτά που ασταμάτητα διατυμπανίζουμε και βροντοφωνάζουμε για χρόνια ολόκληρα…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria