Ευθανασία σε τέσσερα από τα ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο στην Κοζάνη - OlaDeka

Ευθανασία σε τέσσερα από τα ροτβάιλερ που κατασπάραξαν τον 5χρονο στην Κοζάνη

Τα υπόλοιπα δόθηκαν για υιοθεσία

Σε ευθανασία οδηγήθηκαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας Kozanimedia.gr, τα τέσσερα από τα οκτώ ροτβάιλερ που βρίσκονταν στο σπίτι του 72χρονου, στο οποίο έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα, το πεντάχρονο αγοράκι!

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, όλα τα σκυλιά είχαν μεταφερθεί στο Δημοτικό Κυνοκομείο του Δήμου Κοζάνης, οι υπηρεσίες του οποίου ακολούθησαν στη συνέχεια όλες τις διαδικασίες που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία, αλλά και τις αποφάσεις του αρμόδιου εισαγγελέα. Σύμφωνα με αυτές, τα δυο αρσενικά μεγαλόσωμα ροτβάιλερ που οδήγησαν στο θάνατο το αγοράκι θα παραμείνουν στο κυνοκομείο μέχρι, τουλάχιστον, τη διεξαγωγή της δίκης, καθώς θεωρούνται «στοιχεία» της υπόθεσης.

Για τα υπόλοιπα έξι ακολουθήθηκε η διαδικασία της υιοθεσίας, όπως προβλέπει ο νόμος, με το Δήμο Κοζάνης να καθιστά, τελικά, ιδιαίτερα αυστηρούς τους όρους για τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι περιορίστηκαν σε έναν πολίτη, που επέμεινε για δυο από τα έξι ροτβάιλερ.

Το άτομο αυτό θα πάρει τα δυο σκυλιά, ενώ τα υπόλοιπα τέσσερα, σύμφωνα και με τα όσα προβλέπουν οι αποφάσεις των αρμόδιων επιτροπών, θα έπρεπε να οδηγηθούν σε ευθανασία, στις αρχές της εβδομάδας.

 

 

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria