ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Ενδεικτικός κατάλογος δομών - OlaDeka

ΕΕΤΑΑ παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ: Ενδεικτικός κατάλογος δομών

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε λίστα με τους φορείς και τις δομές που εκδήλωσαν ενδιαφέρον να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα “Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής” 2016 -2017. Ο πίνακας για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ οπως αναφέρει η ΕΕΤΑΑ ειναι “μη εξαντλητικός”.

Για να δείτε την λίστα κάντε κλικ εδώ

Την ερχόμενη Δευτέρα 11/7 ή το πολύ την Τρίτη 12/7 θα αναρτηθεί από την ΕΕΤΑΑ η πρόσκληση και η αίτηση για το πρόγραμμα των βρεφονηπιακών σταθμών μέσω ΕΣΠΑ όπου και θα καθορίζονται οι λεπτομέρειες του προγράμματος.

Ειδικότερα μετά την αναβολή της ανάρτησης της πρόσκλησης από την ΕΕΤΑΑ που είχε ανακοινωθεί για την περασμένη Δευτέρα 4 Ιουλίου τελικά θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα (eetaa.gr) την Δευτέρα ή την Τρίτη 11 και 12 Ιουλίου αντίστοιχα.

Οι ωφελούμενοι του προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» θα είναι και φέτος 81.000. Υπολογίζεται ότι voucher θα λάβει περίπου το 80% όσων υποβάλλουν σχετική αίτηση. Πέρυσι υποβλήθηκαν 120.000 αιτήσεις, πληρούσαν τις προϋποθέσεις οι 107.000 και έλαβαν το κουπόνι οι 81.000. Δικαιούχοι είναι εργαζόμενοι, με ετήσιο εισόδημα έως 26.000 ευρώ, το οποίο αυξάνεται ανάλογα με τον αριθμό τω παιδιών, καθώς και οι γονείς παιδιών με αναπηρία και άνεργοι. Ωστόσο, όπως αναφέρθηκε, κατά μέσο όρο ικανοποιούνται οι αιτήσεις με μέσο ετήσιο εισόδημα περί τις 12.000 – 13.000 ευρώ.

www.dikaiologitika.gr

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria