Αρκούδα γκρέμισε τοιχίο και κάγκελα αφού προηγουμένως καταβρόχθισε τρεις κότες για να φάει...επιδόρπιο - OlaDeka

Αρκούδα γκρέμισε τοιχίο και κάγκελα αφού προηγουμένως καταβρόχθισε τρεις κότες για να φάει…επιδόρπιο

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΑ

Όταν ο άνθρωπος για τον διάολο μιλά,,, Το πέρασμα της αρκούδας από την αυλή μας… Ήθελε τα μούρα για επιδόρπιο αφού προηγουμένως τσάκισε τρεις κότες και εννοείται πως κατέστρεψε και το κοτέτσι της γειτόνισσας.. Αλήθεια ο Αρκτούρος που ειναι;;;;Όλη την ημέρα προσπαθούμε να επικοινωνήσουμε με κάποιον υπευθυνο;;;Σοβαρά τώρα.. Υπαρχειιιι;;;;Κάτι τέτοιες στιγμές μου ρχεται να φωνάξω…. Φέρτε μου το δίκανο Τωρααα.. Συμπαθάτε με.. Καλησπέρα.

Είναι τα λόγια με τα οποία προσπαθεί να δηλώσει την απόγνωση τον φόβο και τον θυμό που νοιώθει κάτοικος του χωριού Βασιλειάδα Καστοριάς, μετά την επιθετική συμπεριφορά αρκούδας στην αυλή του σπιτιού της.

Τα λέμε εδώ και χρόνια. Προς το παρόν, τα θεριά αυτά αρκούνται σε οικόσιτα ζώα και μικρές ή μεγαλύτερες υλικές ζημιές. Απευχόμαστε όπως ο καθένας τα χειρότερα αλλά τι θα γίνει αν κάποια μέρα αυτά έρθουν όταν θα έχει καταγραφεί στην τοπική ιστορία θανατηφόρα επίθεση σε άνθρωπο; Αν δε σηκώνουν τώρα το τηλέφωνο οι κύριοι του Αρκτούρου, τι θα κάνουν τότε, θα ψάχνουν ελικόπτερα;

Καλώς ή κακώς στη συνείδηση του κόσμου (όχι και τόσο κακώς) ο Αρκτούρος και η Καλλιστώ έχουν χαρακτηριστεί ως απόλυτα σχετικοί φορείς με το όλο θέμα και σε διάφορες χρονικές στιγμές οι πολίτες ξεχειλίζουν από εκνευρισμό δικαιολογημένο ως ένα σημείο.

Το περιστατικό συνέβη στις 4:00 τα ξημερώματα. Να αναφέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα στη Βασιλειάδα έχουν σημειωθεί περιστατικά με μεγαλύτερες ζημιές και ότι το σπίτι που δέχτηκε την πρόσφατη επίθεση βρίσκεται μέσα στο χωριό και δεν είναι απομακρυσμένο…

1

2

3

4

5

6

7

8

9

11

12

13

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria