H Lady Gaga θα πρωταγωνιστήσει στο remake του «Ένα Αστέρι Γεννιέται»; - OlaDeka

H Lady Gaga θα πρωταγωνιστήσει στο remake του «Ένα Αστέρι Γεννιέται»;

Οι φήμες φούντωσαν όταν ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη τραγουδίστρια πάνω σε μία μοτοσυκλέτα να πηγαίνει βόλτα με τον Cooper

Η ποπ τραγουδίστρια έκανε τα τελευταία χρόνια αρκετά καινούργια πράγματα στη δουλειά της και μόλις προσφάτως πρωταγωνίστησε στον 5ο κύκλο της σειράς του Ryan Murphy «American Horror Story: Hotel» που της χάρισε τη Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ερμηνείας σε μίνι σειρά.

Η Warner Bros προσπαθεί εδώ και χρόνια να βρει τους κατάλληλους ηθοποιούς και σκηνοθέτη για το remake του «Ένα Αστέρι Γεννιέται». Το φιλμ έχει κυκλοφορήσει ακόμα τρεις φορές, τo 1937 με την Gaynor, το 1954 με την Garland και το 1976 με την Streisand. Η ταινία επικεντρώνεται σε έναν αστέρα του κινηματογράφου που βοηθά μια επίδοξη ηθοποιό να βρει φήμη. Η νεαρή γυναίκα έρχεται στο Hollywood με όνειρα για μεγάλη καριέρα και τα καταφέρνει με τη βοήθεια ενός αλκοολικού, πρώην μεγάλου ηθοποιού. Στο μεταξύ ερωτεύονται.

Το 2011 ήταν να αναλάβει την σκηνοθεσία ο βετεράνος ηθοποιός Clint Eastwood και η Beyonce να έχει τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Όμως η superstar έμεινε έγκυος και ο Eastwood έκανε άλλη ταινία. Έτσι, ερχόμαστε στο 2016 που πολλά δημοσιεύματα θέλουν τη Lady Gaga να πρωταγωνιστεί στη ταινία μαζί με τον Bradley Cooper, ο οποίος επίσης θα σκηνοθετήσει τη ταινία.

Οι φήμες φούντωσαν όταν ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε τη τραγουδίστρια πάνω σε μία μοτοσυκλέτα να πηγαίνει βόλτα με τον Cooper. Η Gaga έκανε δοκιμαστικό και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria