Όλα όσα δεν θα δείτε στα κανάλια της διαπλοκής - OlaDeka

Όλα όσα δεν θα δείτε στα κανάλια της διαπλοκής

Υπάρχουν και κάποιες ειδήσεις που ποτέ δεν θα δεις, δεν θα διαβάσει ή δεν θα ακούσει στα ΜΜΕ της διαπλοκής. Ας δούμε, λοιπόν, μερικές…

Ποινική δίωξη για εκτεταμένη φοροδιαφυγή σε BMW και Mercedes στην Ελλάδα

Ο οικονομικός εισαγγελέας έδωσε παραγγελία άσκησης ποινικής δίωξης κατά των υπευθύνων των δύο εταιρειών για την εκτεταμένη φοροδιαφυγή απο τις Mercedes-BMW και δωροδοκία Ελλήνων αξιωματούχων απο την Daimler. Το θέμα είχε αποκαλύψει ο ρ/σ Στο Κόκκινο τον Σεπτέμβριο του 2014. (αναλυτικά)

Ρεπορτάζ για την ανεργία μπορεί να είδαμε και είναι απολύτως λογικό, δεδομένου ότι αποτελεί σοβαρό πρόβλημα.

 

Δεν είδαμε όμως ρεπορτάζ και για:

 

Νέα γενιά προγραμμάτων ΟΑΕΔ: Ξεκινά η πρόσληψη 3.737 ανέργων σε 17 δήμους

Στα τέλη της ερχόμενης εβδομάδας ξεκινά η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για την ένταξη ανέργων στα νέα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας που θα υλοποιηθούν σε 17 δήμους της χώρας, θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας.

 

Μείωση 3,5% στους εγγεγραμμένους ανέργους τον Μάιο

Κατά 29.923 άτομα μειώθηκε τον Μάιο ο αριθμός των εγγεγραμμένων ανέργων (αναζητούντων εργασία), σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ.

 

Για τις διαψεύσεις της αναπλ. υπουργός Εργασίας ούτε λόγος

«Ο κ. Βρούτσης συστηματικά παραποιεί στοιχεία για να τα φέρει στα μέτρα της καταστροφολογικής ρητορικής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επιστρατεύοντας αυτοσχέδιους πίνακες και γραφήματα» τονίζει η αναπλ. υπουργός Εργασίας με αφορμή ανακοίνωση του κοιν. εκπροσώπου της ΝΔ για την απασχόληση.

 

Η πραγματικότητα απεικονίζεται στα μηνιαία δελτία της ΕΡΓΑΝΗ, του ΟΑΕΔ και της ΕΛΣΤΑΤ και είναι αδιαμφισβήτητα.

Και μια ακόμα μάχη για τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας

Την ανάγκη οργάνωσης ενός «συστηματικού διαλόγου» μεταξύ των κρατών-μελών της ΕΕ για την αντιμετωπιση των μεταξύ τους ανισοτήτων στους τομείς της διαθεσιμότητας, της τιμολόγησης, της αποζημίωσης και της προμήθειας των φαρμάκων, υπογράμμισε ο Έλληνας υπουργός Υγείας, Ανδρ. Ξανθός, στη σημερινή παρέμβασή του στο συμβούλιο υπουργών Υγείας της ΕΕ, που πραγματοποιείται στο Λουξεμβούργο.

 

Υπ. Υγείας: Προσλήψεις σε δομές που δραστηριοποιούνται στην υποστήριξη και θεραπεία εξαρτημένων ατόμων

Συγκεκριμένα, πρόκειται για 25 θέσεις στον ΟΚΑΝΑ, 35 θέσεις στο ΚΕΘΕΑ, 12 θέσεις στο ΨΝΑ-18 ΑΝΩ και οκτώ θέσεις στο ΨΝΘ. Η διαδικασία προσλήψεων θα υλοποιηθεί από τους ίδιους τους φορείς, με προσκλήσεις ενδιαφέροντος που θα δημοσιοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

(Με πληροφορίες από left.gr)

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria