ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΣΚΟΣ: Αντί να χαίρονται που τους γλύτωσα από μια γκάφα ολκής, ολόκληρη δημοτική αρχή με κατηγορεί... - OlaDeka

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΣΚΟΣ: Αντί να χαίρονται που τους γλύτωσα από μια γκάφα ολκής, ολόκληρη δημοτική αρχή με κατηγορεί…

«ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΛΑΚΑ»

Δυστυχώς κάποιοι εκεί στον Δήμο Καστοριάς ενοχλήθηκαν επειδή δημοσιοποίησα  ότι η πλατεία στο Ντολτσό λέγεται Αφων Εμμανουήλ εδώ και πολλές δεκαετίες .
Αντί να χαίρονται που τους γλίτωσα από μια γκάφα ολκής κάθισε ολόκληρη δημοτική αρχή και έψαξε τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να βρουν κάτι για να με κατηγορήσουν.
Και Ω!!!!!! του θαύματος ανέσυραν από το αρχείο του δήμου μία απόφαση του 1997 στην οποία αναφέρεται η πλατεία ως πλατεία Ντολτσό με θέμα την διοργάνωση εκδηλώσεων προς τιμή των Αφων Εμμανουήλ.
Δεκαεννέα χρόνια πριν κύριοι τιμήσαμε αυτούς τους ήρωες και δυστυχώς για σας μας αντιγράψατε και ήσασταν πάλι ουραγοί.
Όσο για την προσφορά κάποιων ανθρώπων σε αυτό τον τόπο οι πολίτες της Καστοριάς έχουν γνώση και μνήμη και είμαι πολύ περήφανος που υπηρέτησα την πόλη μου κατά την διάρκεια της Δημαρχίας Παπουλίδη.
Δυστυχώς η ανικανότητα και η αμετροέπεια λόγων και πράξεων κάποιων είναι τέτοια που όπως λέει ο σοφός λαός « όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια».
Υ.Γ. Δυστυχώς όμως για σας δεν γνωρίζετε ούτε που βρίσκεται η μαρμάρινη πλάκα. Αν το γνωρίζατε δεν θα μιλούσατε για τοίχο γκρεμισμένου αρχοντικού. Για να μην ψάχνετε να την βρείτε σας λέω ότι βρίσκεται στο αρχοντικό Πουλιόπουλου όπου στεγάζεται το εστιατόριο Ντολτσό, αυτό σίγουρα το γνωρίζετε.
Όσο για τους «δημοσωτήρες παλιάς κοπής» αυτούς μπορείτε να τους αναζητήσετε στην ομάδα σας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria