Τρυφωνόπουλος (γ.γ. υπ. τουρισμού - σύζυγος Μπουζάλη): «Η Ελλάδα πρέπει να...άγεται και να φέρεται ως παγκόσμια δύναμη στον τουρισμό» !!! - OlaDeka

Τρυφωνόπουλος (γ.γ. υπ. τουρισμού – σύζυγος Μπουζάλη): «Η Ελλάδα πρέπει να…άγεται και να φέρεται ως παγκόσμια δύναμη στον τουρισμό» !!!

ΤΕΤΟΙΟ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΒΓΕΙ ΑΠΟ Γ.Γ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

Μία μοναδική γκάφα ολκής φιλοτέχνησε ο γνωστός γαμπρός στην Καστοριά Δημήτρης Τρυφωνόπουλος (σύζυγος της Βίβιαν Μπουζάλη) σήμερα το πρωί σε συνέντευξη που έδωσε στον αδελφικό φίλο του Γιώργο Τράγκα (αυτό το…αδελφικό μάλλον αξίζει πολλά) για θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του ως γενικός γραμματέας του υπουργείου τουρισμού. Μετά από διάφορα «κενά αέρος» που αναγκάστηκε ο θείος να καλύψει με χωρατά και κάνοντας πως δεν ακούει, ήρθε η ώρα για την ατάκα που πρέπει να διεκδικήσει βραβείο μπούρδας και χρυσό βατόμουρο μαργαριταριού που βγήκε ποτέ από χείλη υπουργικού στελέχους !

«Θα μπορούσα πολύ εύκολα να πω ότι αυτό το μέτρο εδώ και πολλά χρόνια, σε ανταγωνιστικές χώρες όπως η Ισπανία όπως άλλες χώρες πολύ γνωστές και παγκόσμιες δυνάμεις στον τουρισμό όπως η Ελλάδα και το τονίζω παγκόσμιες δυνάμεις στον τουρισμό γιατί ως τέτοια πρέπει να άγεται και να φέρεται η Ελλάς, είμαστε μια παγκόσμια δύναμη στον τουρισμό…!!!»

 

 

ΤΡΑΓΚΑΣ – «Καλά ο ΦΠΑ δεν σας πείραξε στα νησιά;»

ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ – «Η αλήθεια είναι ότι υπήρξε μια αύξηση της τιμής του προϊόντος και αυτό ειδικά είναι κάτι που δεν το θέλει κανείς.»

ΤΡΑΓΚΑΣ – «Αυτό το τέλος διανυκτέρευσης δεν σας δημιούργησε πονοκέφαλο στο υπουργείο;»

ΤΡΥΦΩΝΟΠΟΥΛΟΣ – «Θα μπορούσα πολύ εύκολα να πω ότι αυτό το μέτρο εδώ και πολλά χρόνια, σε ανταγωνιστικές χώρες όπως η Ισπανία όπως άλλες χώρες πολύ γνωστές και παγκόσμιες δυνάμεις στον τουρισμό όπως η Ελλάδα και το τονίζω παγκόσμιες δυνάμεις στον τουρισμό γιατί ως τέτοια πρέπει να άγεται και να φέρεται η Ελλάς, (!!!) είμαστε μια παγκόσμια δύναμη στον τουρισμό…!!!»

 

Μετά την εκπομπή βέβαια ακολούθησε το ανάλογο…καθωσπρέπει δημοσίευμα στο blog του «ανιψιού» enikos που «κατάπιαν» και τοπικά sites της Καστοριάς αμάσητο:

«Φέτος θα είναι μια εξαιρετική χρονιά για τον ελληνικό τουρισμό, αρκεί να δώσουμε όλοι τον καλύτερό μας εαυτό», ανέφερε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ Δημήτρης Τρυφωνόπουλος (σύζυγος Βίβιαν Μπουζάλη), μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Τράγκα, στον Real Fm.

«Έχουμε συγκρατημένη αισιοδοξία ότι με βάση την παρουσία μας στις διεθνείς αγορές, στις διεθνείς εκθέσεις τουρισμού που πήραμε μέρος ως ΕΟΤ μαζί με το υπουργείο Τουρισμού, τις επαφές μας με όλους τους operators τους μεγάλους και τους μικρούς σε παγκόσμιο επίπεδο, με όλους τους φορείς του τουρισμού τα πρώτα μηνύματα είναι εξαιρετικά θετικά», επισήμανε ο Δημήτρης Τρυφωνόπουλος.

Ερωτηθείς για τις συνέπειες που έχει προκαλέσει στον τουρισμό η προσφυγική κρίση σε νησιά, όπως η Λέσβος, ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ σχολίασε:« Ήδη έχει ξεκινήσει προσπάθεια για την ενίσχυση των νησιών αυτών που έχουν δεχθεί υψηλές προσφυγικές ροές» και προσέθεσε:

«Είναι σημαντικό να ανοίγουμε την πόρτα σε ξένες δημοσιογραφικές αποστολές ώστε να διαπιστώσουν οι ίδιοι ότι το πρόβλημα στα περισσότερα νησιά έχει ελαχιστοποιηθεί ή εκμηδενιστεί».

 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria