Το μεγαλείο των Παλαιμάχων Καστοριάς συνεχίζεται: Ο Νίκος Σπανός δώρισε αναπηρικό αμαξίδιο - OlaDeka

Το μεγαλείο των Παλαιμάχων Καστοριάς συνεχίζεται: Ο Νίκος Σπανός δώρισε αναπηρικό αμαξίδιο

Δημήτρης Νατσούλης

Ο ποδοσφαιριστής της Καστοριάς τις περιόδους 1988-1993, ο οποίος ζει στη Γερμανία, έστειλε ένα αναπηρικό καροτσάκι

Σε άλλη μια σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς προέβησαν οι Παλαίμαχοι Ποδοσφαιριστές Καστοριάς. Έπειτα από την βοήθεια που προσέφεραν στον Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας, οι Παλαίμαχοι έδωσαν για άλλη μια φορά χαμόγελα σε άτομα που το είχαν πραγματικά ανάγκη.

Ο Νίκος Σπανός, ποδοσφαιριστής της Καστοριάς τις περιόδους 1988-1993, ο οποίος ζει στην Γερμανία, έστειλε στους Παλαίμαχους ένα αναπηρικό καροτσάκι, ώστε να το δωρίσουν για καλό σκοπό. Έτσι, οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Καστοριάς αποφάσισαν -μαζί με την Κοινωνική Λειτουργό της Πρόνοιας της Αντιπεριφέρειας- να δώσουν το καροτσάκι σε έναν συμπολίτη μας από το Άργος Ορεστικό.

1238825_361433117323577_1078232935_n

Ο antennes.gr επικοινώνησε με τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ανάφερε ότι νιώθει συγκινημένος και ταυτόχρονα υπερήφανος για τους Παλαίμαχους Ποδοσφαιριστές Καστοριάς, βλέποντάς τους να είναι τόσο ενεργοί σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Η αλήθεια είναι ότι εντυπωσιάστηκα από όλες αυτές τις ενέργειες που κάνουν οι Παλαίμαχοι στην Καστοριά. Όλα τα παιδιά αξίζουν ένα μεγάλο μπράβο. Σίγουρα, βλέποντας και μαθαίνοντας όλα όσα γίνονται, επηρεάζεσαι και θες να βοηθήσεις και εσύ από την μεριά σου. Αν κάτι περνάει από το χέρι μου, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα το ξανακάνω!

Δηλώσεις εκ μέρους των Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Καστοριάς έκανε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης αναφέροντας: “Μας συγκίνησε η προσφορά του Νίκου. Μόλις άκουσε την προσπάθεια που κάναμε, την διοργάνωση του Τουρνουά, ήταν ο πρώτος πήρε τηλέφωνο και δρομολόγησε την διαδικασία αφιλοκερδώς να στείλει ένα αμαξίδιο. Ο Νίκος είναι ένας άνθρωπος πολύ ευαίσθητος, με αδαμάντινο χαρακτήρισα. Ζει μόνιμα στην Γερμανία και επισκέπτεται λίγες ημέρες τον χρόνο την αγαπημένη του Καστοριά και ειδικά την Μεσοποταμία όπου μεγάλωσεδήλωσε ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης για να συνεχίσει:

Επειδή με την δουλειά του έχει πιο εύκολη πρόσβαση σε τέτοια ιατρικά εξαρτήματα, δεσμεύτηκε ότι αν προκύψουν και άλλες τέτοιες περιπτώσεις θα βοηθήσει ανάλογα.

Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές θα θέλαμε και δημόσια να ευχαριστήσουμε τον συμπαίκτη μας και μαζί να τονίσουμε ότι μαζί θα υλοποιήσουμε κάθε φιλανθρωπική προσπάθεια όπου μας ζητηθεί!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria