Συγχαρητήρια επιστολή του Α.Σ. Καστοριάς προς τον “Φάρο” Κερατσινίου” που στηρίζει το «Όραμα Ελπίδας» - OlaDeka

Συγχαρητήρια επιστολή του Α.Σ. Καστοριάς προς τον “Φάρο” Κερατσινίου” που στηρίζει το «Όραμα Ελπίδας»

Ο πρόεδρος κος Δίτσιος Ναούμ και η διοίκηση του Α.Σ. Καστοριάς θα ήθελαν να συγχαρούν την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου, που στηρίζει το «Όραμα Ελπίδας» στον αγώνα που κάνει για την κινητοποίηση του κοινού, ώστε να γίνουμε όλοι μας δότες μυελού των οστών.

Η οικογένεια του Α.Σ. Καστοριάς στηρίζει ανεπιφύλακτα την κίνηση του Φάρου Κερατσινίου για την ενίσχυση του κινήματος για τους εθελοντές δότες του μυελού των οστών, που ξεκίνησε από την ομάδα μπάσκετ της Καστοριάς τον περασμένο Μάρτιο και συνεχίστηκε κατά τη διάρκεια της τελικής φάσης του Πρωταθλήματος Εφήβων.

Τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν την ανθρωπιά και το κοινωνικό πρόσωπο του αθλητισμού γι αυτό κι εμείς ευχόμαστε να βρουν κι άλλους πολλούς μιμητές, έτσι ώστε, το κίνημα για Εθελοντές Δότες του Μυελού των Οστών να γίνει μια Πανελλήνια Μπασκετική υπόθεση και όχι μόνο.

Ο Α.Σ. Καστοριάς συγχαίρει την ομάδα του Φάρου Κερατσινίου για την άνοδό της στην Α1 Εθνική κατηγορία και εύχεται να συνεχιστούν οι επιτυχίες στο χώρο του Μπάσκετ αλλά και στην κοινωνία μας.

 

Εκ της Διοικήσεως

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria