Στο Ρυθμό της Πόλης… Περί Δημοτικών Αφοδευτηρίων ! - OlaDeka

Στο Ρυθμό της Πόλης… Περί Δημοτικών Αφοδευτηρίων !

Φωτογραφίες

Aπαράδεκτες εικόνες, που δεν περιποιούν τιμή για μιά τουριστική πόλη, όπως η Καστοριά, συναντά κανείς, τόσο στις δημοτικές τουαλέτες στο πάρκινγκ, απέναντι από το κτίριο της Αντιπεριφέρειάς μας, όσο και στα δημοτικά αφοδευτήρια, κάτω από το Δημοτικό μας Μέγαρο, στην Σκαπέρδειο Αγορά.

Οσον αφορά τις πρώτες, η εικόνα στις ανδρικές τουαλέτες – στην εξωτερική πόρτα των οποίων αρχικά, δεν υπάρχει μιά πινακίδα που να πληροφορεί ότι πρόκειται για ανδρικές, παρά υπάρχει στο εσωτερικό μέρος σε μιά πόρτα, μιά χάρτινη, με μαρκαδόρο πινακίδα, που γράφει ανδρικές – είναι πέρα για πέρα απαράδεκτη. Η καθαριότητα ελλειπής, κάποια φωτιστικά  και πλακάκια, σπασμένα, τα καζανάκια, χωρίς χειρολαβές, γενικά μιά πολύ άσχημη εικόνα, η ίδια και στις γυναικείες τουαλέτες, από την άλλη μεριά του κτιρίου, στην εξώπορτα των οποίων κι εδώ, δεν υπάρχει πινακίδα που να πληροφορεί ότι πρόκειται για γυναικείες. Πέρα απ’ όλα αυτά και το όλο κτίριο, βρίσκεται σε μιά εγκατάλειψη, βαμμένο με συνθήματα και πεσμένους τοίχους.

Κι όλα αυτά, σ’ έναν χώρο, σημείο αναφοράς για τους τουρίστες!

Η κατάσταση όμως δεν είναι η καλύτερη και στα δημοτικά αφοδευτήρια, τουλάχιστον όσον αφορά την έντονη δυσοσμία που αναδύεται, με το που κατεβαίνεις τα σκαλοπάτια της εισόδου αυτών και μάλιστα σ’ έναν χώρο, όπου και το Δημοτικό μας Μέγαρο, το σπίτι του Δήμου μας!

Θέλουμε να πιστεύουμε, ότι άμεσα η Δημοτική μας Αρχή, η οποία τελευταία έχει δείξει δείγματα άμεσων παρεμβάσεων, θα πράξει ανάλογα και για τα εν λόγω θέματα που επισημαίνουμε, εξαλείφοντας αυτές τις εικόνες ντροπής και μάλιστα σε δημόσιους χώρους υγιεινής!

toualetes-dimarxeio-nomarxia

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria