Σουλτάνα Ζορπίδου: Καλημέρα κύριε Δήμαρχε...σας ευχαριστώ θερμά που με σκέφτεστε - OlaDeka

Σουλτάνα Ζορπίδου: Καλημέρα κύριε Δήμαρχε…σας ευχαριστώ θερμά που με σκέφτεστε

Καλημέρα κ. δήμαρχε, έλαβα τους χαιρετισμούς που μου στείλατε χθες και σας ευχαριστώ θερμά που με σκέφτεστε.
Χαίρομαι ιδιαίτερα που οι πιέσεις και η δημόσια κατακραυγή σας οδηγεί αργά και εύχομαι σταθερά στο σωστό δρόμο και πως αν και φτάσαμε στο 6. μήνα του χρόνου και τον φάγαμε τον μισό (δεν πειράζει, κάλιο αργά παρά ποτέ) αναγκαστήκατε να κάνετε ένα τυπικό βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση.

Με αυτή σας της πράξη μας επιβεβαιώνετε πως σε τούτη την πόλη τα γρανάζια κινούνται μόνον όταν υπάρξει δημόσια κατακραυγή και μόνον τότε, οπότε σας ευχαριστούμε που έστω κι έτσι ανταποκρίνεστε στις αυτονόητες υποχρεώσεις σας.


Και ξαφνικά υπάρχουν και χρήματα, μωρέ μπράβο μαγεία, αυτό σημαίνει πως η μέθοδός μας αποδείχτηκε επιτυχημένη οπότε έτσι και θα συνεχίσουμε και σε άλλα θέματα, μιας και δυστυχώς τα αδέσποτα είναι ένα ψιχουλάκι μπροστά στα μεγάλα θέματα του δήμου μας.
Τα σκοτεινά κέντρα σας χαιρετούν και σας εύχονται ένα όμορφο Σαββατοκύριακο!


Υ.Γ. Θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να μας ενημερώσετε και για το περίεργο έργο της “περισυλλογής”, αυτό ξεχάσατε να το αναφέρετε μάλλον λόγω κεκτημένης ταχύτητας, περιμένουμε και σας χαιρετούμε!


Στην ανακοίνωση λέει πως υπάρχει απλά πρόθεση, θα παρακολουθούμε το θέμα όλοι μαζί μέχρις η πρόθεση να γίνει πράξη και δεν θα πάμε για μπάνια φέτος αν δεν λυθεί το πρόβλημα. Επίσης περιμένουμε την πρόσκληση για διαβούλευση κ. δήμαρχε, καλέστε μας επιτέλους να τα πούμε τετ α τετ και να μη μιλάμε σαν σε σπασμένο τηλέφωνο!

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria