«Τα μεταπτυχιακά στην Καστοριά είναι ο προθάλαμος της Αρχιτεκτονικής και έχει να κάνει με την αποκατάσταση της αδικίας» - OlaDeka

«Τα μεταπτυχιακά στην Καστοριά είναι ο προθάλαμος της Αρχιτεκτονικής και έχει να κάνει με την αποκατάσταση της αδικίας»

Ο Θ. ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙ ΡΟΥΣΦΕΤΙΟΥ -ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Δεν πρόλαβε να ανακοινωθεί το μεταπτυχιακό στην Καστοριά και ο περιφερειάρχης δέχθηκε τα δηλητηριώδη βέλη των Κοζανιτών δημοσιογράφων σχετικά με την επιλογή της Καστοριάς για τα μεταπτυχιακά.

Σε αυτές τις επιθέσεις ο περιφερειάρχης απάντησε με δηλώσεις που έκανε στο oladeka.com και τον Θανάση Μπατσόπουλο.

«Είμαι στον σταυρό όπως και τότε που έθεσα υποψηφιότητα, αλλά δεν με ενοχλεί αυτό. Αρκεί να αποκαθιστώ τις αδικίες, να επιφέρω το δίκαιο και την κοινωνική συνοχή. Είμαστε εδώ για να δώσουμε λύσεις. Είμαστε εδώ για να δομήσουμε ανάπτυξη εκεί που υπάρχουν οι δυνατότητες και θα αποκαταστήσουμε αδικίες.

Η επιλογή της Καστοριάς για τα μεταπτυχικά και μέσα από κει να δημιουργήσουμε και τον προθάλαμο της Αρχιτεκτονικής Σχολής έχει να κάνει με το δίκαιο, την αποκατάσταση της αδικίας του παρελθόντος και τη δυνατότητα της εξέλιξης των πραγμάτων. Η κρίσιμη μάζα της διέλευσης του αγωγού και της κατανάλωσης αυτού του πολύτιμου αγαθού που λέγεται αέριο θα είναι το Άργος και η Καστοριά και για αυτό θα έχουμε και σύντομα ανακοινώσεις…»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria